Heippa!

Blogissa on ollut hiljaiseloa, sillä elämä on täällä on ollut kaikkea muuta kuin hiljaista. Viime viikko täysine luentopäivineen ja kotiläksyineen oli kerrassaan jäätävä, enkä koulun lisäksi ehtinyt muuta kuin heittää lyhyitä lenkkejä ja laittaa ruokaa. Usein luin koulujuttuja koneelta vielä ennen nukkumaanmenoa, joten aikaa postailulle ei oikein ollut. Eilen illalla, kun viimein pääsin koneen ääreen, Hyvä Terveyden sivut olivat alhaalla enkä saanut suunniteltua postausta julkaistua, argh.

Blokkiviikot ovat nyt kuitenkin takanapäin, ja tästä eteenpäin opiskelutahdin pitäisi olla leppoisampaa. Luentoja on ainakin vähemmän: tällä viikolla meillä on luentoja vain tiistaista torstaihin, kaksi tuntia päivässä. On vaikea kuitenkin näin etukäteen arvioida viikon kuormittavuutta, sillä meillä on edessä neljä esseetä, jotka pitäisi olla valmiina parin viikon päästä. Todennäköisemmin hommaa tulee olemaan riittämiin! Tuntuu tosi oudolta opiskella tällä tavalla itsenäisesti pitkästä aikaa, ja vähän jännittää, että miten tämä tulee sujumaan. Pitää kuitenkin aloittaa esseiden teko hyvissä ajoin, eli tänään.

Kun perjantaina pääsin viimeiseltä luennolta päätin, etten ajattele kouluhommia koko viikonloppuna. Aika hyvin tuo lupaus pitikin, enkä kelaillut mitään kouluun liittyvää koko viikonloppuna. Perjantaina lähdettiinkin muutaman kurssikaverin kanssa juhlistamaan blokkiviikkojen loppumista ja mentiin syömään ja herkullisille drinkeille! Käytiin tsekkaamassa vähän Kapkaupungin yöelämääkin, mutta oltiin sen verran väsyneitä, että koti kutsui jo puolenyön jälkeen.

Hyvä niin, sillä lauantain ohjelmamme oli ainakin minulle aika ainutlaatuinen. Lähdettiin nimittäin katsomaan hevosajoja! Odotin jotain ravien tapaista (en kyllä ole koskaan käynyt sellaisissa), mutta mielikuvani osoittautuivat vääriksi. Hevosajoja seurattiin hienosti ravintolasta, ja koko paikka henki jotenkin siirtomaatunnelmaa. Ihmiset olivat pukeutuneet tosi fiinisti, ja olin todella huojentunut, kun olin tajunnut laittaa päälleni mekon shortsien sijaan. Iltapäivä oli oikeastaan tosi hauska: syötiin buffet-lounas, maisteltiin viinejä ja lyötiin vetoa hevosista!

Sunnuntainakin touhuttiin turistijuttuja, sillä osallistuttiin yliopiston järjestämään Cape Peninsula –kierrokseen. Suurin osa opiskelijoista oli fukseja, mutta joukossa oli muutama muu post graduate –opiskelija meidän lisäksi. Lounasta pysähdyimme syömään erääseen townshipiin, jossa paikalliset lapset esittivät meille ihan mielettömiä tanssi- ja lauluesityksiä!

Nyt täytyy varmaan alkaa sorvin ääreen, sillä esseet odottavat. Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat