Heippa,

ja terkut Frankfurtista! Makoilen täällä hotellissa ihanan pehmoisten lakanoiden ympäröimänä ja ihastelen ikkunasta aukevia maisemia. Kylläpä tällainen mini-syysloma maistuu pitkän ja raskaan syksyn jälkeen.

Viime päivinä oon lähinnä vaan lepäillyt ja nauttinut maraton-valmistautumisen parhaasta osuudesta: hiilaritankkauksesta! Mun blogia pitkään seuranneet tietävätkin mun kyltymättömän rakkauden hiilihydraatteja kohtaan. On ihanaa mättää kitusiinsa pelkkää hiilarihöttöä ja vieläpä hyvällä omalla tunnolla. :D

No, ihan pelkää höttöä ruokavalioni ei kylläkään ole ollut. Eilen söin kaksi kertaa tortilloja ja sushia, ja tänään vedin korealaisessa ravintolassa ison annoksen bibimbapia, nam! Nyt vähän urheilujuomaa kitusiin, niin kyllä alkaa tankkaukset olla kohdillaan. :)

Tankkauksia lukuunottamatta en ole ihan hirveästi ehtinyt suoda ajatusta maratonille saatika koko reissulle. On oikeastaan aika hauskaa olla matkalla, jota ei ole suunnitellut yhtään etukäteen! En edes ollut ladannut Frankfurtin karttaa iPhoneeni enkä tiennyt, missä hotellimme sijaitsee. Toisaalta nyt saan tehdä asioita ihan täysin oman fiiliksen mukaan: syödä aamupalaa kahvilassa, nukkua pitkät yöunet hotellissa ja vain katsella kaduilla kulkevia ihmisiä sekä ihastella kauniita rakennuksia.

Nyt taidan kuitenkin lähteä vähän tsekkaamaan keskustan meininkejä. Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

Kommentit (7)

Vierailija

Heippa Sansu:) Oikkein mukavaa lomailua ja valmistautumista maralle, kovasti tsemppiä sulle:)!

-Liisa

Vierailija

Tsemppiä huomiseen juoksuun! Ihan huikeeta! Jokainen maraton on seikkailu ja matka omaan itseen, kroppaan ja mieleen. Minulla on elämäni 10. Maraton edessä Istanbulissa marraskuussa.

t. Jarkko

Vierailija

Hassua, miten lukiessani tätä postausta jotenkin huomasin, että sun elämässä on asiat muuttuneet, vaikka en oo käynyt blogissa useampaan kuukauteen. Selattuani vähän viimeaikaisia postauksia kävikin ilmi, että muutoksia on tapahtunut paljonkin. Oon lukenut sun blogia keväästä 2012 alkaen silloin tällöin, ja aina jotenkin postauksistasi huokuu läpi positiivisuus, sillon kun itse olin hakemassa lääkikseen inspiroit kovasti ja varmasti nykyisin tsemppaat kirjoituksillasi muita jouksusta kiinnostuneita :)  Teki vaan mieli kommentoida ja tsempata suakin, vaikutat tosi ihanalta ja vahvalta ihmiseltä ja vaikka nyt on varmastti haastava aika elämässäsi niin joskus muutos on hyvästä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat