Hiilaritankkaus - paras osa maratonvalmisteluja sanon mä! Tämän osuuden meikäläinen kyllä osaa, sillä pastan, leivän ja kaikenmaailman herkkujen napsiminen on mulle kuin toinen luonto. Tankkaukset saadaan nauttia vielä tämä päivä, huomenna palataan takaisin "ruotuun".

Saavuttiin Tukholmaan jo tänään, sillä pitäähän meidän ehtiä sopeutua paikalliseen mikrobikantaan ja totutella aikaeroon. ;) Vähän hassulta tuntuu olla täällä näin aikaisin, mutta onpahan aikaa vähän leikkiä turistia ja virittäytyä lomatunnelmiin. On myös kiva, että on aikaa rauhassa valmistautua itse koitokseen: nukkua pitkät yöunet, käydä kisaekspossa, viritellä kisa-asut ja juomat ja niin edelleen.

Vielä ei kauheasti jännitä, mutta saa nähdä, mikä on fiilis huomeniltana. Olisin toivonut, että takana olisi ollut vähän onnistuneempi kevät juoksujen suhteen ja olosuhteiden puolesta, mutta eipä voi mitään, sitä on nyt turha murehtia. Viivalle koetan mennä mahdollisimman positiivisella asenteella, ja voihan se olla, että juoksu kulkee ihan mukavastikin! Mutta nyt lisää hiilaria napaan. :)

Kommentit (6)

Vierailija

Heihei Sansu:)!! Hyvää Tukholman reissua, ja tsemppiä tulevalle maratoonille:)!

tv Liisa

Vierailija

Tsemppiä maralle! Olisi kiva lukea vähän tarkemminkin sun tankkauksesta ja muusta valmistautumisesta, jos ehtisit sentyyppisen postauksen jossain vaiheessa tekemään. :)

Hilla

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat