Hektisen Italianloman jälkeen lomamme jatkui vähän erilaisissa tunnelmissa. Palauttuamme Suomeen keskiviikkoyön pikkutunneilla ja nukuttuamme hieman, oli taas aika laittaa kamat kasaan ja suunnata lentokentälle. Tällä kertaa koneen nokka osoitti pohjoiseen ja niinkin eksoottiseen kohteeseen kuin Kajaani!

Meillä ei ollut mitään kummempia suunnitelmia Kajaanin varalle. Poikakaveri ei ollut käynyt täällä koskaan, joten käytiin vähän kaupungilla pyörimässä ja katsomassa "nähtävyyksiä". Oli oikeastaan aika rentouttavaa vaan olla: nukkua, syödä, lukea, katsoa leffoja ja vähän urheilla. Italian paahtavan kuumuuden jälkeen sateen ropina vasten kattoa tuntui oudon virkistävältä.

Tänään singahdetaan takaisin Helsinkiin, jossa loma jatkuu vielä viikon (onneksi). Olen lomaillut Helsingissä viimeksi tasan vuosi sitten, joten on ihan mukavaa viettää vapaapäiviä ihan kotosalla. Ei-mitään-tekemistä päivät on yllättävän rentoututtavia! Toisaalta Helsingissä on kaikkea kivaa kesäpuuhaa, jota haluaisin vielä ehtiä tekemään. :)

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Kommentit (1)

Vierailija

Mulla oli alkuun kaksi viikkoa lomaa, mutta kun kerran avomies meinasi itse pitää kolme, niin merkitsin itsellenikin saman verran. Ah ihanuutta, kun puolet lomasta meni Itävallassa ja vielä on viikko jäljellä! Yleensä pidetty siis kesällä vain kaksi viikkoa, joten tämä tuntuu jopa oudolta jatkaa vielä :D Tosin ensi viikolle ollaan suunniteltu jo pyöräretkeä mun vanhemmille ja reissua miehen vanhempien mökille, joten tekemistä ei puutu. Onneksi tässä välissä on muutama kotipäivä ja ensi viikonlopun haluan viettää mahdollisimman rauhassa vielä kotona hengaillen :)

Nautinnollisia lomapäiviä teille molemmille <3

-Katja

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat