Kulunut viikko on ollut superhektinen, enkä viikonloppunakaan kauheasti ehdi lepäilemään, sillä kouluhommat painavat niskaan. Meillä on neljä deadlinea putkeen, ja vaikka hommat aloitinkin hyvissä ajoin, näille viimeisille päiville riittää aina hommaa. Onneksi kovin montaa päivää ei tarvii enää jaksaa, ja sen jälkeen kiireet helpottavat - ainakin hetkeksi.

Tänään aamulla tuntui siltä, että on ihan pakko pitää vähän opiskelutaukoa. Täällä on ollut tosi kivat säät oikeastaan koko viikon, ja tänäänkin lämmintä oli 26 astetta! Kevät on todellakin tulossa, sillä säät ovat muuttuneet huomattavasti parissa viikossa. Aurinko lämmittää jo varsin kuumasti, puut vihertävät ja kukat alkavat kukkia.

Juoksimme poikakaverin kanssa salille, jossa teimme molemmat oman treenimme - minä tein kahvakuulajumpan ja poikakaveri ui. Harmi, kun Suomessa kuntokeskuksissa ei ole uima-altaita niin kuin täällä! Treenin jälkeen käveltiin puiston poikki tsekkaamaan läheinen Farmer's Market, jossa syötiin lounaaksi lammaswrapit. Jälkkäriksi ostin gelatoa, joka oli ihan taivaallista!

Näiden herkkujen ja huvittelujen jälkeen sitä taas jaksaa opiskella, ainakin toivottavasti. Rattoisaa viikonloppua kaikille!

Translation: I have been super hard-working the whole week, since we have four assignments due in coming few days. This morning I felt like a study break, so me and my boyfriend went to gym. It was so nice weather outside, so we deciced to enjoy the sunlight a bit and went to Farmer's Market nearby. We had lovely lunch and delicious ice cream for dessert!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat