Hola!

Kirjoittelen tätä postausta vähän erilaisissa tunnelmissa kuin yleensä. Olin viime yön töissä, jossa sain nähtävästi levättyä niin paljon, että nyt päivällä mua ei ole nukuttanut ollenkaan. Näemmä vajaa viisi tuntia on sen verran paljon, että unta on enää kotiinpäästyä turha odotella.

No, ehkä oli aikakin kokeilla uutta konseptia arkivapaan viettoon: aamutorkkujen sijaan lenkille ja vasta iltapäivällä päikkäreille. Ainakin tämä eka kokeilu sujui hyvin, ja vaikka unta ei ollutkaan alla kovinkaan montaa tuntia, juoksu aurinkoisessa ilmassa kulki tosi mukavasti. Lenkin päätteeksi huomasin, että mun kämppää vastapäätä oli ilmaantunut uusi sushimesta, ja hain sieltä sitten vähän lounasta. Sushi oli ihan makoisaa, eikä hintakaan päätä huimannut: 11,50 kuudestatoista sushipallerosta ei ole minusta paljoa.

Mun olo on ollut ihmeen tarmokas viime päivät. Yleensä kammoksun alkavaa syksyä kuin ruttoa, mutta nyt pari astetta dropanneet lämpötilat ovat antaneet minulle aimo annoksen virtaa. Töiden aloitukseen liittyvä nuutuneisuus on poissa, ja koko viikon olen puhkunut kummallista energiaa. Asiaa lienee auttanut se, että olen viimein malttanut mennä iltaisin ajoissa nukkumaan.

Pientä stressiä on aiheuttanut tulevaisuuteni kanssa säätäminen. Työpaikka minulla on tammikuun alkuun, mutta sen jälkeen kalenterissa on musta aukko, joka ulottuu...ööö, no kauas. Vapaaehtoisprojektilleni kävi vähän huonosti ulkoministeriön tiukennettua rahahanojaan, ja tällä hetkellä on erittäin vaakalaudalla, että pääsenkö lähtemään ollenkaan. Tämä on ollut mulla tiedossa jo jonkun aikaa, ja uudet verkot on heitetty vesille erään mielenkiintoisen haasteen tiimoilta, mutta senkin varmistuminen vie vielä aikaa. Elän todella jännittäviä aikoja, ja näin kärsimättömälle ihmiselle tämä on kuin tulisilla hiilillä kävelyä! Toivon, että kaikki lopulta kääntyy parhain päin.

Vaikka viikon kokonaisfiilis on ollut tosi energinen, olen odottanut tätä viikonloppua kuin kuuta nousevaa. Pitkästä, pitkästä aikaa edessä on viikonloppu ja nolla suunnitelmaa, ihanaa! Viikonloput yli kuukauden ajan ovat menneet milloin missäkin menossa, vieläpä sellaisissa, jotka ovat alkaneet heti perjantaina töiden jälkeen ja kestäneet sunnuntaihin. Kaikki jutut ovat toki olleet kivoja, mutta tekee todella hyvää saada ihan vaan levätä. Sanoinkin eilen töissä, että mua ei yhtään harmittanut jäädä töiden jälkeen päivystämään, kun edessä siinti rentouttava viikonloppu!

Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

Ps. Mulle tuottaa vielä vähän ongelmia kommenttejen hyväksyminen tällä uudella pohjalla, älkää siis ihmetelkö, jos ne eivät tunnu menevän läpi. :)

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat