Viime viikonlopun intensiivisen maratonmatkan jäljiltä koko kulunut viikko meni enemmän tai vähemmän väsähtäneenä. Siksi odotin tätä viikonloppua kuin kuuta nousevaa, vaikkakin minulla oli perjantaista lauantai-aamuun töitä. Meillä oli alunperin tarkoitus lähteä tyttöjen kanssa Långvikiin, mutta lopulta päädyttiin siirtämään reissua ja hyvä niin.

Pääsin lauantaina töistä puoli kymmeneltä, ja aamupäivä menikin enemmän tai vähemmän torkkuessa. Iltapäivällä päätin lähteä ensimmäisele juoksulenkille maratonin jälkeen, sillä sää oli vaan aivan liian kaunis sisällä istumiseen! Jotenkin tästä viimeisimmästä maratonista palautuminen on ollut hitaampaa kuin aikaisemmista. Keho on ollut selvästi väsyneempi, ja lihasjumeja on havaittavissa vielä näin viikonkin jälkeen. Onneksi mitään kipuja tai vammoja ei kuitenkaan ole, ja oikeastaan kevyt hölkkä tuntui tekevän vain hyvää.

Lenkin jälkeen otin suunnakseni Vuosaaren, jossa treffasin tytöt eräässä nepalilaisessa. En varmaan koskaan aiemmin ole käynyt Vuosaaressa! En todellakaan tiennyt, että Aurinkolahden ranta on niin kaunis! Sinne pitää joskus mennä juoksemaan. Syönnin jälkeen ajeltiin takaisin keskustaan ja mentiin istumaan iltaa erään meistä uuteen asuntoon. Fataali väsymys yllätti mut jo ennen puolta yötä, joten muiden jatkaessa Helsingin yöhön minä suunnistin kotiin nukkumaan.

Makoisten yöunien jälkeen oli ihana herätä uuteen päivään. Kävin pienen lenkin, minkä jälkeen menin reissusta saapuvaa poikakaveria vastaan. Hänen piti palata illalla, mutta saikin lennot vaihdettua aikaisemmiksi, jee. :) Mentiin kaveriporukalla Oivaan brunssille poikkiksen saavuttua. En ollut aikaisemmin käynyt Oivassa, mutta tykkäsin kyllä paikasta. Hyvä perusbrunssi kohtuulliseen hintaan ja rento tunnelma. :)

 

Illalla käytiin vielä katsomassa The Martian. Tarkoitus oli käydä pyörähtämässä Lintsin valokarnevaaleilla, mutta tällä kertaa väsy vei voiton. Näin kivan viikonlopun jälkeen on taas energiaa startata uusi viikko huomenna käyntiin! :)

Kommentit (6)

Endorphinist

Asun tuosta Aurinkolahden nepalilaisesta sadan metrin päässä. Todellakin tulet joku päivä tänne juoksemaan paikallisoppaan (eli minun) kanssa - täällä on ihan huikean hienoja juoksumaastoja ja -maisemia :)

-Laura

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Joo! Lenkkitreffit kuulostaa hyvältä :) Voitaisiin vaikka Fabossa sopia tarkemmin!

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Ahahhaa, mikä ajatusvirhe :D Tiesin kyllä, että Helsingin rajojen sisällä liikutaan, mutta joku aivopieru pääsi tekstiin. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat