Eilen lennähtelin sinivalkoisin siivin kohti pohjoista.

Eilisillan aikataulu oli kieltämättä aika grandioottinen: pääsin töistä kolmelta syöksyin kotiin pakkaamaan ja jostain syystä päätin vielä lähteä lenkille. Singahdin kuudeksi Munkkiniemeen kollegan eläkkeellejäämisjuhliin, ja sieltä vielä taksilla Helsinki-Vantaalle. Arvelin jo, että nyt koittaa ensimmäistä kertaa se hetki, kun myöhästyn lennolta, mutta ehdinpä kuitenkin! Puoli yhdeltätoista laskeuduin onnellisesti Kajaanin lentokentälle ja huh, miten pitkältä päivä tuntuikaan, kun ehdin päivän aikana touhuta vaikka mitä.

Loppuviikko viikko oli päätöstenteon osalta vähän samantyyppistä singahtelua. Työsopimukseni loppuu lokakuun lopussa, ja en ole oikein uskaltanut sopia mitään loppuvuodeksi. Olen aktiivisesti koettanut välttää ensi vuoden ajattelua, koska kaikki vapaaehtoistöistä alkaen on tuntunut niin epävarmalta. Tuore parisuhde ei myöskään ole tehnyt päättämistä yhtään sen helpommaksi.

Taksiselfie.

Kunnes lopulta huomasin olevani samassa jumissa kuin aika monta kertaa aikaisemminkin pyöritellessäni vaikeita päätöksiä päässäni. Nimittäin tälläkin kertaa jossain syvällä mieleni sopukoissa on se vaihtoehto, jonka oikeasti haluaisin toteuttaa - mutta jota syystä tai toisesta, pääosin ulkopuolisita paineista johtuen en tohdi valita. Tämän oivalluksen saatuani ajatukset kirkastuivat huomattavasti!

No, tänä viikonloppuna ens pohdi tulevaisuuttani vaan juhlin valmistuneita serkkujani ja nautin Kainuun kesästä. :) Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (2)

Vierailija

Ihania kesäpäiviä sinulle Sansu ja kiva kun olet ahkera bloggaaja:)!!

-Liisa

Vierailija

Sujuivatko pippalot, niin eläköitymis- kuin yo-sellaiset hyvin :) Eläköityvää tulee kieltämättä ikävä kunhan jää pois! Ja samoin sua, jos et enää lokakuun jälkeen ole meillä! Pitänee kysyä sitten joltain muulta konsultaatiot ;)

-Katja

 

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat