Nyt on taas vuorokauden mittaiset päivystysvuorot ainakin hetkeksi historiaa. Kun tänään aamulla suljin sairaalaan oven, totesin, että ainakaan puoleen vuoteen minun ei tarvitse valvoa lähes 24 tuntia putkeen. Sovin nimittäin tässä hiljattain uusista töistä, joihin ei päivystämistä kuulu. Luultavasti kuitenkin jatkan päivystämistä ainakin jossain määrin, sillä vaikka valvomisesta en pidäkään, tykkään päivystystyöstä tosi paljon. Jatkossa minulle kuitenkin riittänee lyhemmät vuorot!

Kesän ajan olen koettanut hyödyntää päivystyksen jälkeiset vapaapäivät, ja niinpä olinkin buukannut lennon Kajaaniin. Vedin reilun tunnin unta palloon töissä, jonka jälkeen suuntasin kentälle ja otin nokan kohti pohjoista! En ole käynyt Kajaanissa sitten joulun enkä muutenkaan nähnyt perhettäni puoleen vuoteen, joten oli aikakin tehdä visiitti kotikonnuille.

Tämä kesä on ollut tähän asti aivan ihana, mutta jos jokin harmittaa, niin se on ehdottomasti se, että aikaa on ollut aivan liian vähän. Tuntuu vähän masentavalta viettää Kajaanissa vain yksi viikonloppu, ja sunnuntainakin joudutaan lähtemään jo puoleltapäivin takaisin. Olisi ollut kiva lomailla ihan kunnolla ja ajan kanssa, viettää aikaa perheen kanssa, mökkeillä ja nauttia luonnosta.

No, turhapa sitä on haaveilla lomasta, kun sellaista ei ole tiedossa. Parempi keskittyä nauttimaan nyt edes tästä lyhyestä hetkestä, jonka olen täällä! Ja niin karulta kuin se kuulostaakin, loppujen lopuksi joulukuu ja lopullinen Suomeen paluu tulee eteen hyvinkin nopeasti.

Aloitin Kajaanin viikonloppuni milläkäs muulla kuin juoksulenkillä! Muu perheeni oli vielä Puolangalla Rastiviikolla, joten päätin hyödyntää oman aikani tekemällä pikku treenin. Olin aika väsynyt töiden jäljiltä, ja niinpä hölköttelin vain kevyen kympin joen rannassa. Teki kuitenkin hyvää treenata edes kevyesti, ja lenkiltä kotiutui huomattavasti virkempi tyyppi!

Loppuilta on mennyt vain lekotellen ja syöden. Seuraavaksi ajattelin vetäistä kunnon yöunet, ja huomenna ehkäpä tsekata Markkinakadun, Siriuksen lounaan ja ehkäpä jopa Kainuun musiikkijuhlat! Ihanaa viikonloppua kaikille. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat