Uutta blogiani perustaessani ajattelin, että en enää käytä täällä Instagram-kuvia, mutta ei koskaan pitäisi sanoa ei koskaan... Instakuvat on vaan niin kivoja! Varsinkin viime viikonloppuna otetut ihanat kesäinstailut. :) Lupaan kuitenkin, että käytän jatkossa enemmän järkkäriä.

Olin päättänyt, että en sovi viikonlopulle mitään sen kummempaa ohjelmaa, sillä takana on useampi hektinen ja ohjelmantäytteinen viikonloppu. Mutta kas, kylläpä sitä ohjelmaa sitten yllättäen tulikin, kun kauniit kesäsäät motivoivat ulkoiluun!

Lauantaipäiväni alkoi Helsinki Half Maratonin yhteisharjoituksella. Tällä kertaa vuorossa oli tutustuminen reittiin pitkän lenkin muodossa. Jo lähtiessä oli niin kuuma, että menin suosiolla vähän hitaampivauhtiseen ryhmään. Kanttaus oli siitäkin huolimatta lähellä, sillä join lenkin aikana aivan liian vähän! Note to self: hellepitkikselle mukaan omaa juotavaa, vaikka tarjolla olisi myös järjestäjien juomia.

Onneksi pikku nestevaje oli korjattavissa, ja illalla suuntasin uudelleen ulkoilemaan. Istahdin Eiran rantaan syömään jädeä ja lukemaan Katherine Pancolia, ja myöhemmin sain seuraa ihanista tyttösistä. Tuulen viilennyttyä suunnattiin vielä Iso-Roballe ja "laama-baariin" nauttimaan herkulliset drinkit.

Sunnuntai-aamuna heräsin "aikaisin" eli yhdeksän jälkeen, ja nakuttelin viimeisen kovemman lenkin ennen maratonia. Sen jälkeen olikin aika herätellä kaverin polttareista väsähtänyt Jussi ja suunnata Hietsuun loikoilemaan ja taas lukemaan Pancolia (en voi lopettaa Krokotiilin keltaiset silmät -romaania!). Lounaaksi syötiin sushia, ja loppuilta pyhitettiin lisäloikoilulle ja jääkiekolle - ehkä pienelle maraton-panikoinnille myöskin.

Huippua alkanutta viikkoa kaikille!

Kommentit (1)

Vierailija

Pancolin kirjat on koukuttavia! Mäkin luin kaikki kolme sarjan kirjaa tosi nopeasti, vaikka ovat paksuja. Ei vaan malttanut lopettaa. 

Musta Instagram-kuvat blogissa on kivoja, ei kaikkien kuvien tarvitse olla mitään taideteoksia, tunnelma on tärkein. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat