Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! Jostain syystä tämä päivä ei ole tuntunut niin itsenäisyyspäivämaiselta kuin yleensä, lähinnä tavalliselta sunnuntailta. Ehkä fiilikseen vaikuttaa se, että päivä tosiaan osui sunnuntaille ja perinteisten itsenäisyyspäivä-telkkariohjelmien katsominen jäi vähemmälle.

Itsenäisyyspäivä on jollakin tapaa ollut minulle aina sellainen päivä, jolloin olen aloittanut fiilistelemään joulua kunnolla. Joulumieli on kuitenkin loistanut poissaolollaan, kun kelit ovat olleet mitä ovat viime päivinä. Milloin sitä lunta oikein tulee?? Koko viikonloppu on ollut kuin suoraan Mordorista!

Lämmitettiin siskon kanssa "vähän" saunaa...

Kurjista keleistä huolimatta viikonlopulle oli buukattuna kaikenlaista pientä ohjelmaa. Perjantaina vietin saunailtaa siskoni luona, ja lauantaina kävin osallistumassa Joulujuoksuun - siitä lisää myöhemmin! Oli hauskaa juosta kilpaa ekaa kertaa sitten Münchenin.

Lauantai-illalle minulla oli buukattuna kahdet bileet, mutta lopulta päätiin mennä vain toisiin. Harmitti, kun toiset kemut jäi väliin, mutta lähdön hetki alkaa olla jo niin lähellä, että tällä kertaa priorisoin läheiset ystäväni ja päätin viettää koko illan heidän kanssaan. Illan päätteeksi käytiin nauttimassa drinkit ja vähän macaronseja Steam Hellsingissä, joka on kyllä ihan mahtavan hauska paikka! Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan niin drinkit kuin atmosfäärin. :)

Tänään olen ottanut iisisti, nukkunut pitkään ja uhmannut myrskyä juoksemalla pitkiksen. Lenkin jälkeen paistoimme itsenäisyyspäivän kunniaksi pihvit. :) Ilta on mennyt aika tehokkaasti kotisohvalla makoillen ja Linnan juhla -studiota pitäen. Taidan kyllä mennä ihan just nukkumaan, niin alkaa ensi viikko vähän virkeämmissä tunnelmissa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat