Perun reissun jälkeen vaelluskengät ja Gore-takki seisoivat kaapissa eiliseen asti toimettomina. Vaikka en mikään super-eräjorma tai metsien nainen olekaan, niin tykkään kyllä liikkua luonnossa niin vaeltaen, juosten kuin suunnistaenkin. Edellämainitut aktiviteetit ovat kyllä jääneet tänä vuonna vähäisiksi, mutta onneksi eilen vietimme melkein kokonaisen päivän Nuuksiossa!

Mä en todellakaan ole mikään aamuihminen, ja viikonloppuna aikaisin herääminen on karseinta mitä tiedän. Niinpä hieman protestoin, kun muu vaellusporukka halusi lähteä matkaan jo yhdeksältä... Edustin mielipiteineni vähemmistöä, joten ei auttanut muu kuin virittää kello soimaan aivan liian aikaisin. Heräsin kuitenkin yllättävän virkeänä, ja olihan se tosi mukavaa olla pelipaikoilla hyvissä ajoin.

Sään suhteen olimme onnekkaita: aurinko paistoi välillä pilvien lomasta, mutta silti oli suhteellisen lämmintä. Jäimme bussipysäkillä Haukkalammen pysäkillä ja kävelimme vaelluksen aloituspisteeseen. Hyvästä säästä johtuen paikalla oli tosi paljon porukkaa, mutta onneksi muut tuntuivat valitsevan eri reitin, joten saimme käppäillä aika rauhassa.

Kiersimme Korpinkierroksen, joka oli yksi Haukkalammen "ympyräreiteistä". Vaelluksen lopussa pysähdyimme paistamaan makkaraa, syömään eväsvoileipiä ja juomaan kaakaota. Miksi kaikki ruoka maistuukin aina ulkoilun jälkeen niin hyvältä?

Noin kahdentoista kävellyn kilometrin jälkeen olo oli yllättävän väsynyt ja hyppäsimme kahden bussiin. Istuttuani bussin penkkiin nukahdin noin minuutissa! Muutenkin olo oli vaelluksen jälkeen hyvällä tavalla raukea. Emme varmaan enää toiste ehditä Nuuksioon, mutta ehkä Etelä-Afrikassa on vaellusmahdollisuuksia senkin edestä. :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat