Heippa,

ja oikein ihanaa aattoaamua kaikille! Terkut täältä Kajaanista, saavuttiin tänne eilen myöhään illalla. Kaiken häsellyksen jälkeen tuntuu ihanalta olla kotona ja päästä rauhoittumaan.

Mulla oli tosiaan aika tiukat paikat ennen joulua kuten täällä kerroinkin: perjantain ja lauantain olin Oulussa, sunnuntaina päivystin ja maanantaina muutin. Jotta homma ei olisi mennyt liian helpoksi, onnistuin saamaan vasempaan peukalooni hiihtäjän peukalo -tyyppisen vamman! Hermot oli kieltämättä aika kireällä, kun maanantai-iltapäivällä odottelisin käsikirurgin arviota siitä, pitääkö peukalo leikata vai ei... Jos leikkaukseen olisi menty, se olisi pitänyt tehdä ennen joulua ja olisin kipsi kädessä matkustanut Kapkaupunkiin.

Onneksi peukalo ei ollut mennyt niin pahasti, että leikkausta olisi tarvittu, ja vapauduin käsikirurgin vastaanotolta sopivasti puoli tuntia ennen kuin muuttoauton luovutus oli. :D Stressitasot olivat tuossa vaiheessa aika korkealla, mutta onneksi itse muutto sujui lopulta sutjakasti. Pääasia kuitenkin on, että muutto ja kaikki sähellys on nyt ohitse, eikä tarvi nyt joulun alla siitä stressata. :)

Mun joulun tavoite onkin maksimaalinen rentoutuminen ja rauhoittuminen. Luulen, että täällä Kajaanissa se onnistuu erittäin hyvin! Oikein hyvää ja rentouttavaa joulua kaikille teille!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat