Joulun miniloma on takana, ja tuossa pari tuntia sitten lennettiinkin sinivalkoisin siivin takaisin Helsinkiin, sillä huomenna on työpäivä edessä meillä molemmilla. Ihan hyvin sain kyllä rentouduttua, vaikka lomaa ei ollutkaan kuin vain nämä pyhäpäivät. Sekin tuntui ihan luksukselta, kun on elokuusta saakka painanut töissä ilman minkäänlaista lomaa!

Jouluna tuli pidettyä kunnon somepaasto. En muista, milloin viimeksi olisin ollut läppäristäni erossa kolmea päivää, ja kännykässäkin kesti akku ihan ennätyskauan, kun en ollut koko ajan näpertämässä sitä! Näin jälkikäteen tosin harmittaa, että en ottanut juurikaan kuvia joulun vietostamme. Muuten tauko somesta teki kyllä terää.

Meidän joulu sujui sinänsä aika perinteisesti ja mukavasti. Syötiin paljon, nukuttiin, sukuloitiin ja vähän myös urheiltiinkin. Pääpaino tällä reissulla oli tosiaan perheen ja sukulaisten tapaamisella, koska seuraava visiitti pohjoiseen tulee olemaan todennäköisesti vasta kesällä! On kyllä vieläkin tosi vaikeaa tajuta, että tasan kahden viikon päästä sitä istutaankin koneessa nokka kohti Kapkaupunkia...

Yleensä treenaan joulun pyhinä tosi paljon, mutta nyt menin ihan fiiliksen mukaan, koska en jaksanut alkaa säätää vierailuaikataulujen kanssa. Ihan hyvin sain kyllä treenattua, vaikka hiihtämään en päässyt, koska lunta oli niin vähän, höh! Aattona käytiin hiihtolenkin sijaan heittämässä siskon kanssa pitkis. :)

Sen verran tehokkaasti tuli rentouduttua, että ei edes haittaa mennä huomenna töihin. :) Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille, nauttikaahan oloistanne kaikki lomalaiset!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat