MAANANTAI: juoksu 25min + BodyPump 55min

TIISTAI: juoksu 60min / 9,5km, sis. 6x30sek mäkivedot

KESKIVIIKKO: lepo

TORSTAI: lepo

PERJANTAI: rauhallinen hiihto 2h / 21km

LAUANTAI: juoksu 65min: verkka 3km + 7km 5.16min/km –keskarilla + 2km loppuverkka

SUNNUNTAI: kevyt juoksu 1h40min/ 16km

YHTEENSÄ: 7h 5min

Kuten tuossa muutama päivä sitten kirjoittelin, mulla on usein ollut jouluna tapana vetää kunnon treenileiri, kun kerran vapaata on ja huolto pelaa! Tällä kertaa kuitenkin otin vähän iisimmin, ja urheilin sen mitä ehdin ja mitä huvitti.

Viikko alkoi lihaskuntoilumeiningeissä, sillä kävin BodyPumpissa piiitkästä aikaa. Tiedän, että monille BodyPump on lihaskuntotreenin irvikuva, mut mulle se on oikeeasti ihan hyvää treeniä. Vihaan salilla käymistä, ja jos en kävisi pumpissa, en tekisi mitään, niin kuin nyt viime kuukaudet tilanne on ollut. Pumpissa oli tosi kivaa, joten pitää varmaan alkaa taas käymään tunneilla! Ongelmaksi muodostui lähinnä se, että maanantaina treenatut ojentajat olivat kipeät vielä perjantaina…

Tiistaina urheilulle oli marginaalisesti aikaa, joten hyödynsin kaiken käytettävissä olevan ajan tekemällä tunnin lenkin, joka sisälsi muutaman ylämäkipyrähdyksen. Olen todella laiska tekemään mäkivetoja, joten olin tosi ylpeä siitä, että sain ohjelmaan merkatut vedot tehtyä!

Keskiviikkona eli jouluaattona huhkin töissä ympäri vuorokauden, ja torstai kuluikin palautessa töistä ja matkustaessa Kajaaniin. Ei urheilua pariin päivään siis!

Perjantaina pääsin vihdoin ja viimein avaamaan hiihtokauden, ja kävin sivakoimassa erittäin rauhalliseen tahtiin parinkymmenen kilsan mittaisen lenkin vanhempieni kanssa. Oli ihan huippua päästä hiihtämään! Olin kyllä ihan surkeassa hiihtokunnossa, ja ne maanantaina treenatut ojentajat ilmoittelivat olemassaolostaan…

Harmillisesti viikonloppuna oli niin kova pakkanen, etten enää viitsinyt hiihtää, joten ”jouduin” lenkkeilemään. Lauantaina juoksin tasavauhtisen reippaan lenkin, mikä kulki yllättävän hyvin, vaikka pakkasta oli -15. Toki pakkanen vaikutti vauhtiin jonkun verran, mutta ei käynyt yhtään henkeen. Sunnuntaina juoksin vielä kipakammissa oloissa, sillä mittarissa oli reippaat parikymmentä pakkasastetta. Tuossa kelissa ei enää reipas sujunut, joten menin ihan hissukseen. Yllättävän pitkään sitä jaksoi juosta, kun oli paljon päällä! :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat