Viikonloppu meni yhdessä hujauksessa, ja lentokoneeseen Kajaanissa astellessani mietin, että olisi ollut mukavaa viettää kotikonnuilla vielä yksi yö. No, onneksi kesä ja lomat ovat edessä, ja toivon mukaan pääsen uusintavisiitillä pian!

Eilen juhlimme kahta serkkuani, joista toinen valmistui ammattikoulusta ja toinen painoi päähänsä ylioppilaslakin. Itse sain lakin kymmenen (!) vuotta sitten, ja kieltämättä tästä vuosipäivästä johtuen olo oli tavallista nostalgisempi. Muistan kirkkaasti vieläkin lakkiaispäiväni ja sen fiiliksen, kun tunsin, että elämä odottaa edessä kuohuvana ja jännittävänä! Kymmenessä vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon – pääsin haluamaani kouluun ja valmistuin, itkin, nauroin ja seikkailin ja näin maailmaa. Onneksi minulla on edelleen sellainen olo, että uusia seikkailuja on vielä läjäpäin edessä!

Juhlahumulta ei juuri jäänyt aikaa muulle kuin urheilulle ja lepäilylle. Oli oikeastaan ihan mukavaa, etten ollut sopinut mitään kaveritreffejä tai muuta, sillä sain nyt keskittyä lepäämiseen ja perheeni kanssa hengailuun.

Kajaanissa on mun mielestä tosi kivat lenkkimaastot, ja pääsinkin hyödyntämään niitä sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantaina kävin juoksemassa tutulla lähipurtsilla mäkivetoja (kunnollisten mäkien löytäminen on Kajaanissa aika paljon helpompaa kuin Helsingissä!) ja sunnuntaina pitkähkön lenkin. Puolimaratoniin on aikaa enää viikko, joten kovat treenit alkaa olla tehdyt.

Nyt olenkin jo takaisin Helsingissä, ja ajattelin vähän relailla ennen alkavaa viikkoa. Rattoisaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille! :)

Kommentit (1)

Vierailija

Voi miten olet nättinä ollut! :) Miten ihmeässä sinulla on noin tuuheat hiukset? :) Voisitko pitkästä aikaa tehdä vaikka postausta sinun kauneudenhoidosta, kuten meikistä ja hiustenhoidosta? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat