Eka viikko Kapkaupungissa alkaa olla takanapäin ja arki on alkanut rullata mukavasti. Viikon aloitus oli todellinen shokkiherätys, mutta rytmi löytyi yllättävän nopeasti. Koulun aloitus tuntuu huomattavasti helpommalta kuin viimeksi, kun homma on tuttua ja tiedetään mitä on edessä!

Rankan viikon jälkeen viikonloppu tuli tarpeeseen, ja perjantaina tunsin oloni aivan todella väsyneeksi. Aivan kuin koko kesän säntäilyt ja paikasta toiseen siirtymiset olisivat alkaneet rasittaa mua yhtäkkiä! Perjantaille oltiin kuitenkin sovittu kavereiden kanssa dinneri erääseen tosi kivaan ravintolaan, mikä hieman piristi.

Koska univelkaa on tuntunut olevan vaikka muille jakaa ja kroppa on muutenkin kaivannut lepoa, ollaan otettu koko viikonloppu tosi iisisti ja nautittu Kapkaupungin parhaista antimista, eli ruuasta! Olen kirjaimellisesti vaan syönyt viimeiset kolme päivää, vähintään kaksi kertaa päivässä ulkona. Pakko kyllä rajoittaa tämä mässäily vaan tähän alkuun, nimittäin tätä menoa ei tule kauaa kestämään ei vyötärö eikä lompakko!

Lauantai-aamu startattiin läheisessä Nü-kahvilassa, joka on tunnettu terveellisestä menustaan. Tilasin puuroa ja proteiinipannareita, jotka molemmat olivat ihan tosi herkullisia! Kyseinen kahvila sijaitsee parinkymmenen metrin päässä meidän kämpiltä, joten sinne on suuri kiusaus mennä koko ajan.

Koska lauantai-iltana menin aikaisin nukkumaan, olin hereillä tänään aamulla jo kasilta. Söin pikku aamupalan, ja jo ysin aikaan olin juoksemassa, käsittämätöntä! Olen Suomessa niin aamu-uninen, että tuntuu hassulta, että täällä saan itseni ylös, ulos ja lenkille noin aikaisin.

Meren rannassa oli aivan ihanaa juosta. Ilma oli raikas, ja lähtiessäni mittari näytti viittä astetta, mutta auringonpaiste lämmitti niin paljon, että shortseissa ja t-paidassa olisi tarjennut. Ranta oli täynnä ihmisiä: lenkkeilijöitä, pyöräilijöitä, perheitä, valaiden bongailijoita, Pokemon-pelaajia... Tuli jotenkin samanlainen fiilis kuin Suomessa kirpsakkana syysaamuna!

Vajaan tunnin lenkin jälkeen otin pikaisen suihkun ja oli aika suunnata minnekäs muualle kuin syömään! Olin onnistunut saamaan meille supersuositusta Potluck Clubista brunssipöydän, ja oltiinkin jo odotettu, että päästään maistelemaan raflan kuuluisaa brunssia. Odottaminen palkittiin, ja söin varmaan elämäni parhaan brunssin tänään. 10 ruokalajia pöytiin tarjoiltuna, pari makoisaa coctailia ja kahvit, ah! Brunssi maksoi noin 22 euroa per pää, enkä voinut olla miettimättä, että minkätasoista brunssia samalla hinnalla Helsingissä saa...

Ensi viikko on luentojen osalta vapaa, mikä tulee kyllä ihan tarpeeseen. Ajattelin aloittaa kouluhommien teon, mutta samalla nauttia vähän rennommista aikatauluista sekä nukkua pitkään ja treenata. :) Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat