Ihanaa juhannusviikonloppua kaikille! Täällä juhlittiin keskikesän juhlaa jo toista vuotta peräkkäin kaupungissa. Tai no, tänä vuonna juhlimismiljöömme vaihtui kaupunkiyksiöstä Espoon rivari-idylliin, ja takapihagrillailut saivat aikaan ainakin jonkinlaisen mökkifiiliksen!

Viime vuonna tosiaan ihastuttiin kaveriporukalla Kuudennen linjan juhannustansseihin, ja päätimmekin jo hyvissä ajoin, että sinne on tänäkin vuonna päästävä. Liput ostettiin jo hyvissä ajoin, ja niinpä ainoastaan etkoilubileet oli suunniteltava. Koska me majailemme tällä hetkellä Espoossa poikakaverin porukoiden luona, päätimme kutsua kaveriköörimme tänne grillaamaan ja saunomaan.

Aloitettiin kemuttelut hyvissä ajoin, ja naisten sauna oli lämmin jo kolmelta. Sen jälkeen vuorossa oli ruuanlaittoa ja armotonta syömistä! Tänäkin vuonna ruoka oli tosi hyvää ja sitä oli ihan liikaa. Oltiin niin täynnä, että jälkiruoka laitettiin pöytään vasta varttia ennen taksin kutsumista, ja siitäkin jäi yli puolet syömättä.

Loppuillaksi suunnattiin tosiaan Kallioon tanssaamaan, ja bileet olivat ihan yhtä hyvät kuin viimekin vuonna. Paikka oli ehkä myyty hieman täyteen, ja Kutosen ja Kaiun välillä sompailuun kului ruuhkassa välillä vähän turhankin paljon aikaa. Tanssilattiatkin olivat aivan täynnä jo puolen yön jälkeen, ja sainpa parit kaljat niskaani, kun yritin pujotella ihmismassan keskelle tanssimaan. Hauskaa oli joka tapauksessa, ja jalat ovat olleet ihan rikki tämän päivän kaikesta tanssimisesta!

Tämä päivä on ollut ihanan rauhallinen, mutta huomenna voisi vaikka suunnata keskustaan. Lounas Skifferissä ja ilta Lintsillä kiinnostelisi. :)

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat