Tuntuupa hassulta olla kesäreissujen jälkeen kotona siten, että mitään reissuja ei ole suunnitteilla! Reissuilla en siis tarkoita ulkomaanmatkoja, vaan ihan tavallisia "kesäreissuja" kotimaassa. Lomaa on jäljellä vielä puolitoista viikkoa, mutta näyttää siltä, että vietän sen kotona Helsingissä.

Eipä sillä, on ihan kivaa olla kotona kaikessa rauhassa. Koko kesän ajan olen pitänyt laukkuja puoliksi pakattuina, sillä kaikki viikonloput yhtä lukuunottamatta Tukholman maratonin jälkeen olen viettänyt reissun päällä. Tavallaan ehdin jo haaveilla chillistä lomailusta kotona, mutta miksi kotona lomailu ei ole ihan niin rentouttavaa kuin vaikkapa mökillä oleilu?

Lounasta Tokio55:ssa!

Tekemistä Helsingissä kyllä riittää, ja kivoja hellepäivän viettopaikkoja myöskin löytyy. Ollaan poljettu aamuisin Seurasaareen uimaan, ostettu Helsingin jäätelötehtaan jätskiä ja istuttu iltaa terassilla. Kesäteatterissa Suokissa olisi vielä kiva käydä, ja ehkäpä loikoilla päivä jossain saaressa. :)

Tänään helteet kävivät voimilleni siinä mielessä, että ei tehnyt mieli lähteä yhtään ulos juoksemaan. Ilma oli jotenkin niin tukala ja painostavan kostea, joten tein pelinaisen liikkeen ja menin kuntosalille! Oli aika mahtavaa treenata ilman lämpöhalvauksen uhkaa ilmastoidulla salilla, vaikka lämmöstä ja auringosta tykkäänkin. Pientä kuntosali-innostuksen poikastakin on ollut ilmoilla - toivotaan,  että tendenssi jatkuu!

Vaikka pikku ukkoskuuron jälkeen sää on selkeytynyt ja ilta on jälleen aika aurinkoinen, taidan kuunnella intuitiotani ja viettää tämän illan sisällä lueskellen. Latasin Kindlelle nuoruuteni suosikkikirjat, L.M. Montogomeryn Anna- ja runotyttö -sarjat englanniksi. Luin nuorempana kyseiset sarjat pari kolme kertaa läpi, ja tykkäsin erityisesti runotyttö-kirjoista. On hauska lukea nuoruuden lempparikirjoja näin aikuisena, sillä pääsen jotenkin tosi elävästi kiinni niihin fiiliksiin, joita koin joskus viitisentoista vuotta sitten, kun ensi kerran luin kirjat!  Vähän niin kuin olisi juttusilla pikku-Sannan kanssa. :)

Laitanpa siis teet tulille ja käperryn sohvan nurkkaan! Hyvää yötä kaikille. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat