Olen aina ollut helposti - ja tulisesti - innostuva ihminen. Kun kohtaan jotain innostavaa ja inspiroivaa, on minun vaikea pysyä pöksyissäni. Kaikki on saatava nyt ja heti!

Minun on vaikeaa ymmärtää ihisiä, jotka pitävät matalaa profiilia onnentunteistaan tai innostuneisuudestaan. Tai oikeastaan, ymmärrän heitä ihan hyvin - kyseessä lienee jonkinlainen itsesuojelu. Minulla innostuneisuus voittaa aina kasvojeni suojaamisen ja pettymykseltä varjelun, ja lähipiirini saakin kuulla hyvissä ajoin niin suurudenhulluista suunnitelmista kuin polttavista tunteistani.

Älkää ymmärtäkö väärin - en minäkään mielelläni epäonnistu tai pety. En vaan ehkä laske jonkun asian toteutumattomuutta epäonnistumiseksi, eikä vaikkapa ystäville selittely pänni minua suunnattomasti. Ajattelen niin, että on vaan rikkaus, jos on paljon ideoita ja haaveita. Sitä suuremmalla syyllä joku niistä toteutuu!

Tälläkin hetkellä minulla on mielessä kaikenlaisia hurjia tulevaisuuden suunnitelmia. Tiedän, että moni pitää niitä ihan tyhminä, sillä niihin liittyy aika paljon sellaista, mikä ei ole ehkä järkevää. Järkevää olisi nyt pysytellä töissä, erikoistua ja säästää ASP-tilille. Mutta, jos samaan aikaan voi seikkailla, kokea uusia asioita ja samalla kehittää itseä ja oppia uutta - kuka sellaiseen mahdollisuuteen ei haluaisi ainakin yrittää pyrkiä?

Tällä hetkellä tuntuu, että elämä on mennyt vuodessa ihan ympäri, ja niinhän se on mennytkin. En sano, että tähän pisteeseen pääseminen olisi ollut helppoa, sillä se on ollut välillä kaikkea muuta. Eikä minun elämäni ole ruusuilla tanssimista koko ajan vieläkään, mutta tällä hetkellä onni kumpuaa jostain tosi syvältä. Joka aamu herään kiitollisena siitä, että olen tehnyt kipeitäkin päätöksiä tähän pisteeseen päästäkseni.

Sillä tällaista minunlaiseni ihmisen elämän kuuluu olla - inspiroivia suunnitelmia, uusia haasteita ja seikkailuja sekä sellaista onnea, jota ei oikein meinaa vieläkään tajuta.

Ihanaa viikonloppua!

Kommentit (6)

Vierailija

Ihanaa Sansu:) Voisitko kertoa jänniä suunnitelmia:)? Oikein kivaa viikonloppua ja kisailuja:)! Toivottavasti kesä lämpenee ja aurinko paistaa

-liisa

Vierailija

Hyvä olosi on paistanut rivien välistä tänne lukijoilleen! Ihanaa! :) 

Aurinkoista kesää sinulle!

-Laura

Vierailija

Hei,

Toteuta ihmeessä suunnitelmiasi kun olet vielä nuori ja sinulla ei ole lapsia!! Kyllä sitä kerkiää vielä jämähtää paikoilleen myöhemminkin.

Itse tein lapset nuorena ja nyt odotan aikaa kun pääsen toteuttamaan unelmiani! Tätä aikaa en vaihtais, mutta aika aikaansa kutakin. Suunnitelmia ja unelmia pitää olla, eihän tätä elämää muuten jaksais :)

Ja muista: elä omaa elämääsi, älä muiden!

Vierailija

Tätä tekstiä oli ihana lukea! Muutenkin tällaiset vähän syvällisemmät pohdiskelut kiinnostaa ainakin itseäni :) Haluaisitko joskus avata postauksissa sitä, miten lähipiirisi reagoi "hulluihin" ideoihisi? Oletko siunattu niin kannustavilla ystävillä ja perheellä, että he tukevat sinua aina vai koetko joskus, että olet yksin päätöksesi kanssa ja silti olet valmis toteuttamaan unelmiasi. Tällaisia asioita ainakin itse tulee joskus pohdittua, jos ei mene ihan kaikessa valtavirran mukana ;)

Vaikutat rohkealta ja upealta naiselta! Kaikkea hyvää sinulle! <3

Vierailija

Kiitos kirjoituksesta. Ymmärrän ajatuksiasi ja itsekin ajattelen, että toisaalta minunkin olisi järkevintä jatkaa erikoistumista ja pysyä töissä, mutta toisaalta haluan hyädyntää myös mahdollisuudet matkustamiseen, maailman näkemiseen ja oman näkemyksen laajentamiseen. Töissä ehtii kyllä olla sitten.

-Nansuli :)

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat