Hyvä Terveys päivitti nettisivujaan, ja yllätyksekseni en päässytkään pariin päivään postailemaan mitään. Ehdin kirjoittaa pari postausta luonnoksiin vanhalle alustalle, ja meinasi syntyä pieni paniikki, kun vanha pohja olikin mennyt lukkoon. :) Onneksi sain postaukset vielä kaivettua esiin. Saa nähdä, miten tämä postailu uudella alustalla lähtee sujumaan.

Tuntuu vähän hassulta postailla viikonlopun kesäkuvia näin pitkällä viikkoa, mutta säiden kylmennyttyä on ihan pakko fiilistellä vielä näillä aurinkoisilla kuvilla. Ranskalainen vaihtari oli kylässä viikon loppuun saakka, minkä vuoksi koko viikonloppu sisälsi turistiaktiviteetteja. Perjantaina pikniköitiin Suomenlinnassa, lauantaina grillattiin ja huristeliin Lintsillä ja sunnuntaina brunsseiltiin sekä uitiin ja SUPpailtiin Rajasaaressa. Onneksi yöt tuli kukkumisen sijaan nukuttua, niin olo oli edes jokseenkin virkeä maanantaina!

Ehdin jo jotenkin tottua ihanan aurinkoisiin keleihin, ja nyt kun helteet ovat poissa, tuntuu jotenkin haikealta. Vaikka tykkäänkin vuodenajoista ja niiden vaihtumisesta, olisi kesä voinut mun puolesta jatkua vielä edes viikon tai pari. Nyt se tuntui jäävän niin lyhyeksi!

Onneksi syksy on kuitenkin jollain tapaa inspiroivaa aikaa, ja kirpakoituvat aamut saavat mielen täyttymään uusista suunnitelmista. Alkava syksy on jotenkin uuden alku, mahdollisuuksia täynnä, ja asiat alkavat kiinnostaa ihan eri tavalla. Yhtäkkiä tekee mieli pukeutua (työmatkalle tosin, sairaalassapa sitten ollaan pyjamissa koko päivä), alkaa taas lukea, miettiä jopa jotain uutta harrastusta. Juoksu alkaa taas kulkea, mutta mietinnässä on kyllä tehdä maratonin jälkeen jotain ihan muuta kuin juosta! Jopa jokin tanssikurssi kiinnostaisi...

Pitää siis ottaa ilo irti alkavasta syksystä eikä ahdistua loppuvasta kesästä! Viikonloppu tosin tarjoaa vielä jonkinlaista kesämeininkiä ystäväni häiden tiimoilta. Pitääkin tässä alkaa hioa kaason puhettani loppuun. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat