En taida olla ainut bloggaaja, jonka postaustahti meinaa kesän aikana hiipua. Olen lukenut blogista jos toisestakin pahoitteluita blogitauoista ja radiohiljaisuuksista, joihin kaikilla tuntuu syynä olevan erilaiset kesäkiireet. Toisaalta taas kesäkiireet vaivaavat myös lukijoita, ja muistan niiltä ajoilta, kun kävijämääriä vielä tarkkailin, että kesä-heinäkuussa ne notkahtivat, oli bloggaaja kuinka ahkera tahansa!

Pienoinen "kesäkiire" vaivaa minuakin, onneksi kuitenkin pääasiassa positiivisessa mielessä. Tiesin kyllä, että tämä lyhyt kuusiviikkoinen Suomessa tulee olemaan hektinen: asumme kaukana keskustasta, työmatkat ovat pitkät, töitä on paljon ja muita aktiviteetteja sitäkin enemmän. Arvelin etukäteen, että tulisin olemaan rättiväsynyt, mutta toistaiseksi olen ollut yllättävän pirteä! Ehkä valoisilla ja pitkillä päivillä on osuutta asiaan.

Tämä viikko alkoi varsin hektisissä merkeissä. Töissä oli aikamoinen kaaos juhannuksen jäljiltä, ja vaikka sainkin levättyä pidennetyn viikonlopun aikana, olin aika väsynyt. Kiireisen päivän päätteeksi jouduin vielä ex tempore iltatöihin, kun illan päivystäjä oli sairastanut. Ilta oli aika kiireinen, ja lopulta kun pääsin kymmenen jälkeen lähtemään, päätin suunnata siskolleni nukkumaan. Nappasin sairaalasta potilasasun yöpuvuksi, lainasin siskoltani hammasharjaa ja kävin nukkumaan työhuoneeseen patjalle - siinä vaiheessa oli aikamoinen kiertolaisolo! :D Onneksi oli sentään meikit, lääkkeet ja vähän vaihtovaatetta mukana.

Yleensä kiireessä alan tinkiä kolmesta asiasta: kehonhuollosta, omasta ajasta ja bloggaamisesta. En muista, että milloin viimeksi olisin venytellyt, ja akillesjänteet tuntuvat viulunkieltäkin kireämmiltä, jaiks! Ihan täysin omaa aikaa en myöskään ole ehtinyt oikein viettää, ja kirjat odottavat lukemistaan ja illan meditaationauhat kuuntelemistaan. Blogikin on ollut ihan hunningolla, ja nytkin on mennyt pari päivää siten, että en ole ehtinyt edes kirjautua koko blogiin.

Tavallaan olen aina ajatellut, että jos minulla ei ole sanottavaa, en bloggaile. Tavallaan myös ajattelen, että on vähän hassua pyydellä anteeksi päivittämättömyyttään, mutta toisaalta minusta on kiva vähintäänkin informoida lukijoita siitä missä mennään. Toisaalta joskus tilanne on se, että aikaa ei ole, vaikka ideoita olisi, mutta ehkä tällä hetkellä ei ehkä ole kyse tuostakaan. Ehkä pieni luova breikki tekisi terää, sillä en vaan osaa suhtautua tähän päivittämiseen täysin rennosti!

Yhdestä asiasta koetan olla kiireen keskelläkään tinkimättä, ja se on hyvä yöuni. Onnistun tässä enemmän tai vähemmän, mutta nyt aion ainakin yrittää ja hyppään sänkyyn n-y-t! Katsotaan, että miten päivitysten käy tämän ja ensi viikon ajan, toivottavasti ei ihan hullusti.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat