Mistä tunnistaa, että viime viikkoina on piisannut kaikenlaista touhuttavaa? Asuntoni eteinen on hyvä mittari aktiviteettien määrälle: kun se alkaa täyttyä puolityhjistä laukuista, kirjeistä, kengistä ja muista merkeistä siitä, että asunnolla on käyty viime päivinä korkeintaan nukkumassa, kalenterini on ollut selvästi täynnä. Laskut odottavat maksamista, banaanit mustuvat kulhoon ja pyykkikori täyttyy täyttymistään.

Toisaalta saan olla kiitollinen, sillä suurin osa "kiireistäni" on aiheutunut positiivisista jutuista. Kesäviikonloput tuntuvat olevan katoava luonnonvara, joista pitää ottaa kaikki irti. On ollut reissuja, illanistujaisia, urheiluakin - kaikenlaisia suunniteltuja tai spontaanejakin menoja. Vaikka säät eivät ole olleet niitä parhaimpia, on välillä tuntunut suorastaan syntiseltä viettää valoisia iltoja kotona kykkien.

En todellakaan halua valittaa: on ollut aivan ihana kesä tähän mennessä. Musta tuntuu, että olen elänyt sellaista elämää, jota olen halunnut jo pitkään elää. Ystäviä, naurua, rakkautta - kukapa siitä ei olisi onnellinen, vaikka välillä olisikin vähän kiirus!

Harmillisesti blogikin tuntuu kärsivän tästä mun välillä haipakasta elämänmenosta. Välillä vaan tuntuu, että elämä tapahtuu jossain muualla kuin tässä läppärin äärellä, ja kun kotona käy vaan kääntymässä, aikaa kirjoittamiselle ei yhtäkkiä olekaan. Joskus musta tuntui, että mitä vähemmän kirjoitan, sitä vähemmän mulla on enää ideoita. Nyt olisi kyllä ideoita, mutta ei aikaa toteutukselle!

Täytyy tunnustaa, että joskus mietin, miten ihmeessä olen ehtinyt postata joka päivä! No, ehkä opiskelijan elämä oli vähän erilaista. Vaikka nykyään en enää samaan pysty, en ole miettinyt blogin lopettamista. Tämä on minulle niin rakas harrastus, että en osaisi olla ilman. Onneksi en ole bloggaamisen suhteen kovin kunnianhimoinen, sillä muuten dilemma olisi haastavampi.

Onneksi te siellä ruudun toisella puolellakin tunnutte olevan enemmän tai vähemmän lomalla - sen nimittäin huomaa jokaheinäkuisesta kävijämäärän notkahduksesta! Ehkä ette siis pahastu ainakaan hurjasti, jos bloggaajakin on välillä vähän huithapeli postaustahtinsa suhteen. :)

Ps. Olen hurjan kiitollinen jättämistänne kommenteista, vaikka olenkin tosi huono vastaamaan niihin!

(Kuvituksena random-luontokuvia viime kesältä)

Kommentit (3)

Vierailija

Täällä ainakin odotetaan aina uutta postausta innolla, vaikka niitä tulisikin harvemmin! :) Kiitos blogistasi!!

Vierailija

Heippa Sansu!:) Minusta sinä oot ollut ihan ahkerakin bloggari:) Kivaa kun jaksat kirjoitella:) Ihanaa kesän jatkoa sinulle ja ystävillesi, omaisillesi!!

-Liisa

Vierailija

Älä huoli, niin sen pitääkin olla, että sillon mennään kun on kivaa tekemistä! Mukavaa kesää sulle! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat