Perjantaina tuntui, että koko muu maailma suuntasi viikonlopuksi Ruisrockiin ja vain minä ja poikaystävä jäätiin Helsinkiin. Kesäviikonloppu ilman mitään suunnitelmia tuntui alkuun oudolta, mutta kun helteetkin vihdoin saapuivat hellimään Helsinkiä, ajankohta spontaaneille kesäjutuille ei voinut olla enää parempi.

 

Perjantaina suunnattiin suoraan töistä Stockan Herkun kautta Kaivariin piknikille. Syötiin tapaksia ja kuunneltiin meren kohinaa (ja ikävä kyllä aika navakan tuulen puhinaa). Avattiin irtojätskikausi ja tietenkin myös Mattolaiturin terassikausi!

Kotimatkalla törmättiin Eiran rannassa grillaaviin kavereihin, ja sovittiin brunssitreffit seuraavalle aamulle. Nenät punottaen kömmittiin lopulta kotiin katsomaan hetkeksi telkkaria ennen kuin simahdettiin jo ennen puolta yötä.

Lauantaina kello herätti kympiltä, ja pikku laittautumisen jälkeen hypättiin ratikkaan ja ajettiin Vallilaan LeSpacen tiloihin brunssille. Eräs kaveri on töissä LeSpacessa, jossa nautittiin edullinen ja herkullinen brunssi ysäriteemalla! Suosittelen kovasti kyseistä paikkaa, vaikka paikalle pääseminen vaatiinkin pientä suunnistamista.

Brunssin jälkeen tein hellelenkin, jonka jälkeen olikin hyvä lähteä Hietsuun uimaan! Uimisen jälkeen grillattiin, ja illalla vielä terdeiltiin.

Viikonloppu huipentui vielä ex tempore-Lintsireissuun. Oli ihan superhauskaa päästä kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen Lintsin laitteisiin kieppumaan. :) Nyt kieltämättä toivoisin, että olisin lomalla, mutta ehkä sitä jaksaa vielä pari viikkoa painaa duunia. :)

Kommentit (2)

Vierailija

Voi että, sun blogi on kyllä niin hyvän mielen blogi :)

PS. mikä on toi drinksu tuossa kuvassa? Näyttää hyvältä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat