Heipähei,

lomaa on kolme viikkoa takana ja kaksi vielä edessä. Kesä on kyllä ihan huippua aikaa, kun sen saa viettää näin rentoillen! Vaikka täytyy kyllä tunnustaa, että viime viikonloppuna annoin itseni ylipuhuttavan tekemään kaksi päivystysvuoroa ja oli kyllä ihan kivaa käydä välillä töissä. Luulen, että näiden viiden viikon lököilyn jälkeen olen ihan valmis aloittamaan uudet duunit sairaalassa.

Italiasta kotiutumisen jälkeen en ole ihan kauheasti ehtinyt loikoilla kotosalla ennen tätä päivää. Perjantai ja lauantai meni tosiaan osittain töissä, ja eilenkin oltiin liikekannalla koko päivä. Mutta mitäpä sitä sisällä nyt olemaankaan, kun aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta.

Lauantaina juhlittiin pikkusiskoni 26-vuotissynttäreitä Sandrossa. Järkättiin erään Saaran kaverin kanssa Saaralle yllätysjuhlat, jotka pysyivät melkein yllärinä loppuun saakka... Saara alkoi nimittäin itse suunnitella juhlia viikonlopulle, joten lopulta jouduimme paljastamaan, että suunnitteilla on jo jotain. Onneksi ohjelma pysyi sentään salassa miltei h-hetkeen!

Oon käynyt Sandrossa kaksi kertaa brunssilla ja tykännyt ihan tosi paljon, joten oli kiva päästä illallistamaan kyseiseen mestaan. Otin Hamshuka-nimisen aterian, jossa oli muun muassa lammaskastiketta, hummusta, tahinia ja ihanaista talon leipää. Annos oli hyvä, mutta olisin kaivannut lisää leipää (onneksi sain leipää Saaralta, joka ei jaksanut syödä omaansa). Otin juomaksi punkkua, mikä kyllä alkoi kaduttaa hyvin pian, kun muu seurue tilasi mitä hienoimpia drinkkejä.

Sandron jälkeen suunnattiin Katri Valan puistoon istuskelemaan, ja innoistuimmepa vielä jatkamaan iltaa Maxinen tanssilattialle. Onneksi olin ottanut mukaan ballerinat, sillä jalkani olivat jossain vaiheessa iltaa niin muussina, että en olisi voinut pitää korkkareita enää sekuntiakaan jalassa!

Sunnuntaina nukuin pitkään, mutta koska olimme saaneet brunssikutsun erään kaverimme luokse, emme jääneet kotiin muhimaan vaan hyppäsimme pyörien selkään ja poljimme Vantaan perukoille. Tarjolla oli erittäin muhkea grilli-henkinen brunssi, ja jälkkäriksi saatiin vielä muurinpohjalettuja - voiko olla mitään parempaa? Istuttiin iltaa terassilla ystäväporukan kanssa, ja jossain vaiheessa saatiin päähämme lähteä vielä uimaan, kun oli niin kuuma. Kotiin pyöräiltiin vasta, kun aurinko oli jo laskemassa.

Rytmit ja rutiinit ovat viime aikoina olleet kyllä ihan kadoksissa, mutta mitäpä tuosta - joskus on hyvä vähän rikkoa vähän kaavaa. :) Taidankin tästä hakea kipollisen mansikoita iltapalaksi!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat