Meidän kesätaukoa on kulunut kohta kaksi viikkoa, ja Suomessakin ollaan ehditty olla jo puolitoista viikkoa. Työt ovat alkaneet, ja ekat yöpäivystyksetkin on takana. Alkuun jännitti, että miten kaikki muistuu mieleen, mutta näemmä sen verran kova rutiini on tullut hankittua, että melkein tuntuu kuin ei olisi poissa ollutkaan.

Fiilikset Suomeen paalusta olivat aika jännät. Kaikki tapahtui niin nopeasti, ja yhtäkkiä oltiin takaisin täällä ja kaikki oli niin kuin ennenkin. Ihan kuin olisin sukeltanut johonkin eri elämään, ja välillä tuntui, että koko Kapkaupungin aika olisi ollut unta. Niin kaukaiselta elämä siellä yhtäkkiä tuntui!

Minusta tuntuu myös jotenkin siltä, että kaikki on tapahtunut niin nopeasti, että en ole ehtinyt kunnolla sulattaa kaikkea. Kuitenkin Kapkaupungin ensimmäinen puolivuotinen oli monilta osin quite a ride, ja lyhyessä ajassa tapahtui tosi paljon. Tutustuin uusiin ihmisiin, aloitin uudet opiskelut ja oikeastaan loin uuden elämän ihan tyhjästä. Tuntuu, että minulla ei ole ollut tarpeeksi aikaa prosessoida tuota, eikä myöskään tätä Suomeen paluuta. Tuntuu, kuin mun elämäni olisi kuin hyvänmakuinen juoma, jota juon tosi ahnaasti, koko ajan lisää haluten, mutta siinä rytäkässä en ehdi täysin pysähtyä ymmärtämään, mitä tapahtuu.

No, ehkä tuon ymmärtämisen ja prosessoinnin aika on myöhemmin - nyt on niin paljon mukavia juttuja tiedossa, että on parempi keskittyä nauttimaan niistä ja elämään hetkessä! Jotenkin olen niin innoissani kaikesta, että en ole ollut yhtään väsynyt aamuheräämisistä. Ehkä valoisuus auttaa myös. :)

Ollaan jo ehditty tekemään paljon kesäjuttuja. Torstaina oltiin tsekkaamassa kavereiden kanssa Taste of Helsinki! Olen käynyt Taste of Helsingissä kolmena vuotena peräkkäin ja aina tapahtuma on ollut yhtä hauska! Ruoka oli taas mahtavaa, ja mun suosikkiannos oli ehdottomasti Haukiburger! Tykkäsin myös Sinnen ihanasta raparperijälkiruuasta. Mietin, että Kapkaupungin mielettömien ruokaelämysten jälkeen voi olla hankalaa löytää tajunnanräjäyttäviä makuja Suomesta, mutta onneksi olin väärässä. Tosin täytyy sanoa, että hinta-laatusuhteessa Kapkaupunki vie ylivoimaisen voiton.

En voi muuta sanoa kuin että tuntuupa mukavalta taas olla täällä ja nähdä kavereita ja perhettä. Se minua kieltämättä hieman harmittaa, että taloudellisista syistä on pakko tehdä töitä koko kesä. Tämän takia en pääse kunnolla lomailemaan kotonani Kajaanissa. Olisi tietenkin ihanaa olla vaan lomalla ja viettää enemmän aikaa Pohjoisessa!

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat