Pari päivää on mennyt ihmeellisessä endorfiinihumussa mukavasti menneen puolimaratonin jälkeen. Tai no, etureiteni eivät osallistuneet tähän humuun, mutta noin muuten tunnelma on ollut aika hilpeä!

Palautuminen kisasta ei mennyt ehkä ihan oppikirjan mukaan. Vedin hullun loppukirin, jonka lopetin maalisuoralle kuin seinään. Verryttelyt skippasin vedoten laiskuuteen, ja kun pääsin kotiin, olin jo niin jumissa, että pelkäsin lihasteni repeävän, jos yrittäisin venyttää niitä jollakin tavalla. Suihkutin kyllä jaloilleni kylmää vettä, osittain myös siinä toivossa, että mahduttaisin jalkani illalla korkkareihin! Onneksi After Runeilla tuli otettua muutama tanssiaskel, niin sain hapot liikkeelle edes jotenkin. :)

Kisan jälkeen pidin kaksi täyttä lepopäivää, jotka tulivat kyllä tarpeeseen. Ei sillä, että olisin pystynyt juoksemaan, kun kävelynikin muistutti lähinnä vaappumista! Myös henkisesti vapaapäivät tulivat tarpeeseen. Vaikka kyseessä oli vain pari päivää, teki ihan hyvää taas muistaa, että elämässä on todellakin muuta kuin urheilu. Kävin kävelylenkeillä, ihastelin kesäkuista Helsinkiä, söin, nukuin ja otin uudet ripsenpidennykset, heh. Kesällä laiskottaa meikata!

Alkuviikko on tuntunut muutenkin tosi rennolta, sillä urheilemattomuuden lisäksi mulla ei ole ollut yhtään yöpäivystystä. Päivystys ikään kuin pyyhkii kaksi päivää viikosta pois, ja niinpä nyt tuntuu, että aikaa kaikenlaiselle puuhailulle on ollut ruhtinaallisesti!

Urheilujen pariin palailin tänään kevyesti, mutta ajattelin ottaa seuraavat pari viikkoa vielä vähän kevyemmin onnistuneen puolikkaan jälkeen. Sitten voikin taas suunnata katseet kohti tulevia haasteita. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat