Ekan työviikon jälkeen fiilikset olivat aikalailla odotetut: kun perjantaina suljin työhuoneeni oven, olin ihan rättiväsynyt. Nukuin kotiinpäästyäni jopa päikkärit, mitä en juuri koskaan normaalisti tee! Väsymyksestä huolimatta olin kuitenkin hyvilä mielin, sillä työviikko ei ollut niin raskas kuin olin etukäteen pelännyt, vaan selvisin siitä ihan kunnialla.

Viikonlopun vietto alkoi Suomenlinnan kesäteatterilla. Mun on pitänyt mennä katsomaan Liisa Ihmemaassa monta kertaa, mutta vasta nyt saatiin aikaiseksi. Hyvää todella kannatti odottaa, sillä show oli ihan uskomaton! Kaksi ja puoli tuntia meni ihan yhdessä huijauksessa, ja jos en olisi ollut kuolemanväsynyt, olisin ollut harmissani esityksen päättymisestä.Maisemakuvia kotimatkalta.

Lauantaina ohjelmassa oli pitkä lenkki aamupäivästä. Lenkkeilin hyvässä seurassa 25 kilsan verran, ja juostiin osa matkasta myöhemmin iltapäivällä startanneen Helsinki City Maratonin reitillä. Tuli ihan omat maraton-muistot neljän vuoden takaa mieleen - vuonna 2010 kun juoksin ekan maratonini HCM:llä! Tuntuu kuin ekasta marastani olisi ikuisuus, vaikka ei siitä ole kuin neljä vuotta.

Iltapäivällä kurvattiin vielä Lauttasaareen kannustamaan juoksijoita. Tuttuja oli yllättävän paljon viivalla, mutta koitin kannustaa myös tuntemattomia. Täytyy kyllä sanoa, että Larussa oli todella hyvä kannustusmeininki päällä! Toivottavasti juoksijat saivat yleisöstä virtaa loppumatkalle. Kannustus on yllättävän tsemppaavaa juostessa, ja itse asiassa tapahtuman suuruus on mulla nykyisin valintakriteeri, kun mietin, mille maratonille mottaudun. Isoissa kisoissa on enemmän kannustajia ja juoksijoita, jolloin 42,2 kilsan taivaltaminen ei tunnu niin kurjalta. :)

Lauantai-ilta ja sunnuntai-päivä kuluivat Jyväskylässä, jossa oltiin eräissä kemuissa. Ajeltiin kotiin illaksi, ja tässäpä tämä ilta on hujahtanut EM-kisoja katsellessa! Harmi, kun ne loppuu, olen saanut niistä niin paljon juoksuinspistä! Jopa niin paljon, että tällä viikolla löin tauluun uuden viikkokilsaennätyksen, 93 juostua kilometriä (mitä mä oonkaan joskus sanonut siitä kokonaisrasituksesta... No kisoja kertyy, jos vain juoksee eikä treenaa mitään muuta!).

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat