Heippa,

uusi viikko on ehtinyt jo puoliväliin, ja huomenna on oikeastaan jo viikon viimeinen työpäivä, sillä päivystän ja perjantai on sen vuoksi vapaa. Nyt on kolmas torstaipäivystys putkeen, mikä on sinänsä ihan taktinen juttu, sillä silloin saa tavallaan pidennetyn viikonlopun! Mikäi nyt koomassa maatun perjantain haluaa oikeaksi vapaaksi mieltää.

Siirryin kuun alusta uudelle osastolle, ja töissä on ollut ihan älyttömän kivaa viime päivät. Hommat on olleet vähän erilaisia kuin osastoilla, joilla olen aiemmin ollut, ja olen oppinut tosi paljon uusia juttuja! Joka päivä töissä mietin, että onpas kyllä kivaa olla täällä töissä. :) Tällaista työnteon pitäisi olla aina!

Kun töissä on kivaa, ei vapaa-ajallakaan stressi pahemmin paina ja olen ehtinyt tekemään kaikenlaista kivaa. Eilen toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja osallistuin viinikurssille! Olen viininjuonnin ystävä (heh-heh) ja jo pitkään halunnut oppia tietämään viineistä lisää. Liityin joskus viime vuonna Alkon Etikettiklubiin, ja heidän järjestämälleen kurssille nyt kaverini kanssa osallistuin.

Kurssin nimi oli "Viinin tutuksi" eli kurssillä kävimme läpi viinitietoutta perusteista alkaen. Musta tietoa tuli tosi sopivasti: tiesin jo jotain perusjuttuja, niin oli niiden lisäksi kiva oppia paljon uutta. Kävimme läpi teoriassa kymmenkunta tärkeintä valko- ja punaviinirypälettä ja maistoimme molemmista kolmea tyyppillistä lajinsa edustajaa. Lopuksi kävimme vielä vähän läpi, että millainen viini sopii minkäkin ruuan kanssa.

Kurssi oli ihan tosi kiva, ja seuraavaksi ajattelinkin osallistua shampanja- ja kesän viinit -kursseille! Tykkään kaikista eniten punkuista, mutta harmillisesti seuraava punkkukurssi järjestetään vasta syksyllä. Toisaalta kurssin jälkeen valkoviinit tuntuvat helpommin lähestyttäviltä, joten ehkä uskaltaudun jatkossa maistelemaan niitä enemmän.

Kurssin jälkeen oli kiljuva nälkä, ja hyödysimme Eat Helsinki-tarjouksen ja kävimme vetämässä kympin sushit!

Tänään on ollut vähän perinteisempi päivä, ja töiden jälkeen olen vaan siivoillut ja käynyt Liikuntamyllyssä treenaamassa. Täytyy tästä suunnatakin jo pian nukkumaan, sillä huomenna täytyy jaksaa painaa! Hassua muuten, miten sitä ei enää jännitä tai sen koommin edes ajattele yöpäivystyksiä etukäteen, mitä nyt tietty patistelee itseään ajoissa nukkumaan ja hankkii eväät. Kaikkeen näköjään tottuu!

Hyvää yötä!

Kommentit (4)

Vierailija

Onnea hyvästä duunipaikasta! Voitko vinkata, millaisissa hommissa olet? Tulevaa kollegaa kiinnostaa :)

Vierailija

Heippa:) Kiva Sansu, kun sinulla menee noin hyvin ja työ on kivaa:) Mukavaa viikonjatkoa:)!

-Liisa

Vierailija

Toista vierailijaa kompaten olis kyllä ihan hirmu mielenkiintosta saada tietää mihin erikoistut, kun omakin valmistuminen ja erikoistumisalan valinta lähestyy "uhkaavasti". Ymmärrän kyllä tietty, jos et sitä halua paljastaa :)

Tosi mukava on kyllä myös kuulla, että sinulla menee hyvin syksyn murheiden jälkeen!

t. pitkäaikainen Herts&minds fani ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat