Heippa!

Viikko on taas hujahtanut ohi nopsaan, enkä bloginkaan ääreen ole oikein ehtinyt parrin päivään istahtaa. Nytkin tulin vaan ihan pikaisesti päivittämään kuulumisia, sillä mua väsyttää niin hulluna, että suunnittelen pian jo nukkumaan menoa!

Viikko oli töiden puolesta suhteellisen kevyt, sillä minulla ei ollut yhtään päivystystä ja eilinenkin päivä meni kouluttautuessa. Osallistuin ensimmäistä kertaa Nuori lääkäri -koulutuspäiville, joten perjantaina olin työskentelyn sijasta oppimassa uutta luennoilla! Kylläpä tuntui virkistävältä olla taas opiskelijana. :) Meininki oli kuin lääkiksessä konsanaan, kun paikalla oli paljon tuttuja opiskelukavereita.

Luennot loppuivat puoli kuudelta, ja illalla ohjelmassa oli iltajuhla. Söimme illallisen, kuuntelimme puheita ja lopuksi hieman tanssahtelimme bändin tahdissa. Oli kyllä ihan huikeaa nähdä vanhoja kavereita pitkästä aikaa! Aika meni ihan hujauksessa, kun oli niin paljon höpöteltävää eri ihmisten kanssa.

Sen verran intensiiviset koulutuspäivät olivat, että on tosi kiva, että ne loppuivat tänään ja huomenna on vielä vapaapäivä. Suunnitelmissa olisi nukkua pitkät yöunet ja käydä Sandrossa brunssilla! Mutta nyt niille unille, hauskaa lauantai-iltaa kaikille. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat