Huh, mikä kreisin kiireinen viikko on nyt takanapäin! Olen tehnyt miltei joka päivä vähintään kymmenen tuntia kouluhommia, joten blogin kirjoittelu on jäänyt vähän vähemmälle. Ei tee mieli enää iltaisin roikkua koneella, kun on tihrustanut ruutua koko päivän.

Toukokuun alettua tahti koulun suhteen kiristyi selvästi, ja edessä on varmaan kiireisin kuukausi naismuistiin. Tällä viikolla piti palauttaa kaksi etätehtävää, ja seuraavat deadlinet odottavat kahden viikon päässä. En tietenkään ole vielä tehnyt juurikaan mitään noiden edessä häämöttävien esseiden eteen, mutta ehtiihän sitä... Luulen, että esseet saan vielä jotenkin handlattua, mutta niiden jälkeen koittaakin lopputenttien aika, enkä ole toistaiseksi keksinyt, että missä välissä ehdin lukea niihin.

Kuukauden vaihduttua havahduin myös siihen faktaan, että tosiaan kuukauden päästä ollaan jo lähdössä viettämään kesää Suomeen. Ihan hurjaa, millä vauhdilla tämä ensimmäinen lukukausi onkaan mennyt. Vaikka olenkin välttynyt koti-ikävältä tähän saakka, täytyy tunnustaa, että nyt kun kesä"loma" Suomessa häämöttää lähitulevaisuudessa, olen alkanut kaipaamaan kotiin ihan eri tavalla. Vähän harmittaa, kun breikki on niinkin lyhyt kuin kuusi viikkoa - olisin viihtynyt Suomessa varmasti vielä pari viikkoa pidempäänkin.

Toisaalta olen iloinen siitä, että ollaan täällä Kapkaupungissa kokonainen vuosi. Puoli vuotta on loppujen lopuksi ihan älyttömän lyhyt aika, ja vasta nyt alkaa tuntua siltä, että tänne on oikeasti kotiutunut. Tännepalaamisintoa lisää myös huomattavasti se, että vuokrattiin ensi lukukaudelle kaksio Greenpointista! Ollaan siis tähän saakka asuttu kimppakämpässä, mikä on sinänsä sujunut tosi hyvin, mutta jotenkin tuntuu, että alan kaivata omaa rauhaa pikkuhiljaa. On myös huippua muuttaa lähemmäs keskustaa, vaikka se tietääkin über-matkoja tiedekunnalle.

Taidan tästä nyt laittaa koneen syrjään loppuillaksi ja aloitella viikonlopun viettoa! Kävin juuri tekemässä pienen juoksutreeniin, mikä piristi tietokoneen äärellä nököttänyttä kroppaa kummasti. Tarkoituksena olisi mennä tänään syömään dim sumeja, huomenna vierailla Cape Town Aquariumissa ja sunnuntaina osallistua Slave Route Challenge 10K -kisaan. Toivottavasti aikaa jää myös vähän kouluhommille!

Mukavaa viikonloppua kaikille :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat