1. Urban Decay: All nighter. Kerrassaan mahtava meikinkiinnityssuihke (onko tälle joku parempi suomenkielinen sana??)! Laitan tätä aina, kun olen menossa ulos, ja naama pysyy paikallaan, vaikka kuinka hikoilisi. Turvaudun suihkeeseen myös silloin, kun töiden jälkeen pitää mennä jonnekin samoilla meikeillä, ja olen kyllä huomannut, että silloinkin nassu on pysynyt tavallista fressimpänä!

2. Lancome: Hypnose Doll-Eyes. Luottoripsari, jota olen käyttänyt varmaan viiden vuoden ajan. Nyt tekisi mieli laittaa uudelleen pidennykset, mutta onneksi Hypnose loihtii lähes yhtä hienot räpsyttimet.

3. Clinique: All About Eyes. Nimenomaan seerumimuotoinen All About Eyes on mun suokkari. Viilentää ihanasti aamuturvonneita simmuja ja tasoittelee hieman silmäpusseja.

4. Nars: Orgasm. Huipuista huipuin poskipuna! Onneksi mulla on tätä pari varapakkausta, en kestäisi, jos tämä pääsisi loppumaan.

5. Clinique: Super Rescue. Ihana yövoide, jota kyllä voi talvella käyttää myös päivävoiteena.

6. Clinique: BB-voide. Cliniquen BB-voide on musta kaikista BB-voiteista paras! Se kestää kasvoilla paremmin kuin monet kilpailijansa ja levittyvyyskin on kohtuullisen hyvä.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat