Minua viikon keskivälissä piinannut orastava flunssa väistyi tiukan lepäilyn seurauksena juuri sopivasti viikonlopuksi. Jälleen kerran voin todeta, että kannattaa todella ottaa lepopäivä/-päiviä heti, kun flunssan oireet yhtään tuntuvat kropassa, sillä silloin voi selvitä niin paljon vähemmällä!

Meillä oli sovittuna perjantaille työporukan kanssa lenkki, jota olin ollut ollut itse organisoimassa. Olisi ollut tosi harmi jättää juttu välistä, joten olin ihan superiloinen, kun sopivasti tokenin lenkkeilemään. Heitetettiin yhdentoista kilsan lenkki Keskuspuistossa ja sen jälkeen suunnattiin Viiteen Penniin syömään pitsaa! Musta idea lenkistä ja sen jälkeisistä syömingeistä oli ihan loistava. Tykkään käydä silloin tällöin after workeilla, mutta sitten jää helposti treenit väliin - nyt tuli sopivasti ensin reippailtua porukalla.

Lenkki töiden jälkeen plus pitsa ja siideri olivat sen verran kuolettava kombo, että kaaduin sänkyyn lähes heti kotiin päästyäni, eli ennen kymmentä. :D En muista, milloin olisin mennyt noin aikaisin perjantaina nukkumaan. Se hyvä puoli aikaisissa unissa oli, että myös heräsin aikaisin lauantaina. Ohjelmassa oli 27 kilsan lenkki, joten oli ihan hyvä päästä tekemään se ennen yhtätoista!

Lauantai-illaksi junailin vielä Tampereelle, jonne hyvä ystäväni vastikään muutti opiskelemaan. Käytiin syömässä, istuttiin iltaa ja parannettiin maailmaa. :) Kotiin tulin tänään alkuillasta, ja ilta on mennyt ihan koomaillessa. Tarkoitukseni oli käydä Etelä-Afrikan viisumihakemuksen kimppuun, mutta ehkäpä vasta huomenna...

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat