Niin se vain loppui, työkomennukseni terveyasemalla nimittäin. Oli kyllä suorastaan haikeaa jättää paikka tänään taakseni, ja melkein tuli ihan kyyneleet silmiin, kun kävelin ulos ulko-ovista kimpsut ja kampsut mukanani. Työkaverit olivat huippuja eikä työkään enää loppuvaiheessa ollut niin kuormittavaa kuin alussa. On kivaa aloittaa loma ilman, että on ihan burn outin partaalla!

Tänään en enää hoitanut potilaita, vaan tein ainoastaan ns. paperihommia. Niitäkin riitti, enkä kauheasti saanut lopulta vähennettyä ylityötuntejani, kun päivä venyi niin pitkästi. Töistä lähtiessäni ulos oli kehittynyt kunnon kesäsää, ja lomani pääsi alkamaan kunnon hellelenkillä!

Lenkkeilyjen ja pakkailujen jälkeen mulle jäi yllättävän paljon aikaa ennen junan lähtöä, ja päätinkin kruunata päivän sushi-dinnerillä. En saanutkaan kaveria kanssani syömään, joten päätin suunnata Korjaamolle ihan omassa seurassani. Asetuin istumaan kasvot aurinkoon, tilasin lasillisen kylmää siideriä ja istuin vain ja nautin. Mietin omia juttujani, odottelin susheja ja katselin ympärillä olevia ihmisiä.

Sushit olivat supermaukkaita, ja olisin voinut syödä niitä vielä toisenkin satsillisen, mutta en enää viitsinyt mennä uudelleen tilamaan. Join siiderini kaikessa rauhassa, aurinko lämmitti ihanasti ja lomafiilis alkoi valua pikkuhiljaa kroppaan. Kevein askelin kävelin kotiin, hain laukkuni ja rullailin niiden kanssa ratikalle ja myöhemmin hyppäsin pohjoiseen menevään junaan.

Tästä se alkaa, viisi viikkoa kesää!

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat