Tammikuut on jostain syystä yleensä mun elämässä aika hiljaiseloa, eikä tämäkään vuosi ole tehnyt siihen poikkeusta. On hassua, miten viikonlopuille ei yleensä ole mitään sen kummempia suunnitelmia, vaan olen voinut mennä go with the flow. Oikeastaan se on ihan mukavaa hektisen marras-joulukuun jälkeen!

Tälle viikonlopulle ainut suunnitelma oli mennä lauantai-iltana syömään Patronaan. Jep, mun ulkonasyömislakolle suunnitelma ei tehnyt kauhean hyvää, mutta koska tilaisuus tarjoutui (enkä aiemmin ole onnistunut saamaan pöytää kyseiseen ravintolaan), en viitsinyt jättää välistäkään. Lakko kun on muuten pitänyt ihan hyvin. :)

Mä tykkään tosi paljon meksikolaisesta ruuasta ja coctaileista, joten Patrona oli siinä mielessä mulle todella sopiva paikka. Tuli jotenkin Losin vaihtoajat mieleen, kun silloin söin tosi paljon meksikolaista! Taco Tuesday oli aina ihan vakio - tacot maksoi dollarin ja margaritat pari. :) No, Patronassa hintataso oli vähän kalliimpi, mutta ei kyllä mikään mahdoton ja laatuun nähden varsin passeli.

Syötiin lyhempi, viiden ruokalajin maistelumenu ja kyytipojaksi juotiin pari margaritaa. Ruoka oli todella, todella hyvää ja margaritat erittäin makoisia! Paikka oli ehkä vähän hälyinen, mutta se ei haitannut mitään vaan päin vastoin sopi jotenkin tunnelmaan.

Ruuan jälkeen käytiin vielä istuskelemassa eräässä pubissa, mutta mulle iski niin armoton väsy, että lähdin aika pian kotiin. Oli ihana vetää taas unta palloon melkein kymmenen tuntia ja herätä uuteen päivään virkeänä. :) Tänään en kuitenkaan valitettavasti ole saanut oikein mitään aikaan. En tiedä, mikä lorvikatarri muhun iski, mutta lenkin ja ruuanlaiton lisäksi en ole tehnyt mitään. Nyt ajattelin tilata vielä pitsaa ja jatkaa laiskottelua haha!

Kommentit (1)

Vierailija

Hei Sanna! Kiitos blogistasi, mun ehdoton suosikki ja kiva kun jaksat postilla varsin usein. Olen saanut iloa ja voimaa jutuistasi itse ollessani sairaslomalla ja miettiessäni elämäni suuntaa. Valoa kevääseen, onneksi yksi kaamos on pian selätetty. T, Lotta

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat