Aamiaista puolelta päivin, limsaa aurinkoisella Lasipalatsin terassilla, thaikkuruokaa Kalliossa ja iltapäiväkahvit Berggassa. Niistä oli minun sunnuntaini tehty. 

Reippaat urheilusuunnitelmani kariutuivat jo aamulla, kun heräsin uuteen aamuun pienoinen kaktus kurkussa ja nenä tukossa. On parempi ottaa lepopäivä ennen kuin flunssa ehtii kunnolla päälle, joten tälle päivälle tarkoitetut lenkit siirtyivät lähitulevaisuuteen. Toivotaan, että jo huomenna (tai mahdollisimman pian) olisin kunnossa!

Olen ollut töissä nyt kahtena perättäisenä viikonloppuna, ja se on kieltämättä vähän tuntunut. Onneksi ensi viikko on ihan viisipäiväinen ilman mitään ylimääräisiä päivystysvuoroja - tuntuu ihan luksukselta. Taidan kuitenkin mennä nukkumaan jo nyt, josko tämä orastava flunssa talttuisi pitkien yöunien avulla. Hauskaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

Kommentit (2)

Vierailija

Moi Sansu!

Olen muuttanut Ouluun opiskelemaan lääketiedettä tänä syksynä. Olen kaupungista vielä ihan pihalla ja eniten harmittaa kun ei tiedä hyviä lenkkipolkuja/-reittejä. Ajattelin ehdottaa, että vastaavanlainen lenkkireitti postaus Oulusta (minkä teit Hesasta) sun lemppari lenkkipaikoista vois olla kiva. Kiitos kivasta blogista. Olen seurannut juttujasi vuosia, jatka samaan malliin! Aurinkoista syksyn jatkoa! 

T. o_O

Vierailija

Tuntuu niin tutulta. Päivystys lauantaina, sitten normi työviikko johon vielä keskellä viikkoa päivystys. Hyvä, että jaetaan näitä tuntemuksia, sillä välillä ne todella tuntuvat. Kiitos ihanasta blogista ! Keep going :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat