Laiska bloggaaja tässä hei! Täällä ollaan vietetty tosi rentoa viikonloppua ilman sen kummempia suunnitelmia, mutta jostain syystä koneelle en ole ehtinyt. Teki kyllä tosi hyvää olla viikonloppu kotosalla ja ihan vaan relailla. Tuntuu, että kun kesäkuu pyörähtää käyntiin, tulen olemaan koko ajan jossain menossa.

Viikonloppu oli kaikenkaikkiaan rauhallinen ja rentouttava. Perjantaina olin niin poikki, että menin jo puoli yhdeltätoista nukkumaan ja vedin unta palloon sellaiset yksitoista tuntia! Rakastan viikonlopun ylipitkiä unia, ja olinkin noiden prinsessaunosten jälkeen kuin toinen ihminen. :)

Lauantaina mulla oli ohjelmassa blogitapahtuma Esportilla. Kävin ennen tunteja juoksemassa matolla, ja sen jälkeen osallistuimme noin kolmenkymmenen lukijan kanssa ensin AirYogaan ja sitten HotPilatekseen ja HotBalletiin. Tapahtuma oli ainakin minusta tosi kiva ja meillä oli hauska meininki! Esportilta lähdin kotiin vasta joskus viiden jälkeen. Ilta kului kaverini luona Euroviisu-studiota pitäen ja herkkuja napostellen.

Tänään olin reipas ja heräsin "aikaisin" osallistuakseni Helsinki Half Maratonin yhteislenkille, joka starttasi yhdeltätoista Finlandia-talolta. Paikalla oli tosi paljon porukkaa, ja matkaan lähti kolme vauhtiryhmää. Meidän ryhmä kiersi koko puolimaraton-reitin noin 5.40-keskivauhdilla. Täytyy kyllä sanoa, että reitti oli ihan tosi mahtava! Kivaa päästä juoksemaan ihan Helsingin keskustassa. :) Mäkiäkin oli tosi vähän, tosin ne muutamat olivat kyllä harmillisesti reitin lopussa. Mun lenkille tuli pituutta lopulta 25 kilsaa, ja yllätyin itsekin miten kevyesti noinkin pitkä lenkki meni tuolla vauhdilla.

Lenkin jälkeen olin kuolemannälissäni, ja päätettiin suunnata hamppari-aterialle Morrisonsiin. Meillä oli alunperin tarkoitus avata Skiffer-kausi, mutta sää oli siihen sit lopulta liian kehno. Burgereiden jälkeen mentiin pyörähtämään Maailma kylässä -festareille.

Loppuilta onkin kulunut sohvanpohjalla pötkötellen. Ensi viikko tulee olemaan kiireinen iltamenojen osalta, mutta eipähän ole yhtään päivystystä. Hauskaa viikonalkua kaikille!

(Kolmanneksi viimeinen kuva: Helsinki Half Maraton)

Kommentit (1)

Vierailija

Kiitos vielä tosi paljon Esportin blogitapahtumasta :)  Meidän 5 tytön porukka viihtyi tosi hyvin ja hot-tunnit & air jooga oli täydellinen alotus meidän vapaalle viikonlopulle! Loppuilta meinikin sitten Kaarlen tanssilattialla joratessa.. :D  Aurinkoista kesää sulle vielä meiltä kaikilta! t. Sohvi & tytöt

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat