Elämäni pisin yhtenäinen lentomatka on nyt onnellisesti takana, ja saavuimme turvallisesti eilen perille tänne Limaan. Kolmetoista tuntia lentokoneessa ei ollut kuitenkaan niin puuduttavaa kuin olisin kuvitellut, ja jollain kieroutuneella tavalla tykkään mannertenvälisistä lennoista. Lennoilla voi aina tehdä sitä, mihin ei muka normaalisti ole aikaa: lukea kirjoja, katsoa tuntitolkulla sarjoja ja vaan kuunnella musiikkia ja vaipua omiin ajatuksiinsa.

Uuteen rytmiin pääseminen onnistui yllättävän hyvin, ja asiaa epäilemättä auttoi lähes 48 tunnin valvominen - en nimittäin jostain syystä saanut ollenkaan unta lähtöä edeltävänä yönä. Niinpä nukuin yksitoista tuntia ja heräsin ihan säädylliseen aikaan kasilta uuteen päivään!

Yövytään kunnon länkkäreiden tavoin Mirafloresissa, joka on kyllä ihan viihtyisä ja turvallisen oloinen naapurusto. Meidän piti olla alunperin hostellissa, mutta koska pääsiäisviikko oli niin buukattu, päädyttiin lopulta varaamaan majoitus Radissonista. Oikeastaan aika kivaa aloittaa loma irtautumalla arjesta ihan kunnolla. :)

Tänään ei olla oikein muuta puuhailtu kuin käppäilty Downtownissa ja hotskun huudeilla. Ihanaa, kun on tällainen pitkä loma, niin voi ottaa ihan iisisti nähtävyysten suhteen! Seuraavaksi ajattelin mennä pikku iltauinnille. :)

Mukavaa pääsiäisloman loppua kaikille!

Ps. En ole varma, miten ehdin loman aikana bloggailemaan - niinpä voit seurata reissuani Insta-tililtäni (sansu_m)!

Kommentit (2)

Vierailija

Hieman arvoituksellisia nää viimeaikaiset postaukset. Puhut monikon ensimmäisessä persoonassa, meistä. Kuka mahtaa olla tämä toinen osapuoli? :P

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat