Viimeistä kesälomaviikkoa viedään! Vielä ei ole tullut yhtään sellainen fiilis, että voisi aloittaa arjen ja mennä töihin... Uuteen paikkaan meno lähinnä ahdistaa ja jännittää ajatuksen tasolla, joten koetan olla miettimättä koko asiaa. Onhan tässä vielä lomaa jäljellä useampi päivä!

Viime päivät ovat menneet aika tehokkaasti loikoillen täällä Helsingissä. Nämä säät ovat olleet ihan hulluja, ja en ole varmaan koskaan aikuisiällä uinut näin paljon kesällä. Melkein joka päivä olen raahannut kimpsuni ja kampsuni Seurasaareen, levittänyt viltin tutulle kalliolle ja pulahtanut vilvoittavaan meriveteen. Uinnin jälkeen olen kuivatellut itseäni auringonpaisteessa, lukenut kirjaa tai vain kuunnellut aaltojen liplatusta.

Muutenkin aika kaupungissa on kulunut rattoisasti. Uinut olen Seurasaaren lisäksi Stadikalla, nähnyt ystäviä ja syönyt aamupalaa Fazerilla. Viikonloppuna tanssittiin jalat rakoille ja pulahdettiin aamuyöllä kuutamouinnille! Eilen paettiin hellettä leffateatterin uumeniin, ja käytiin katsomassa Kesäkaverit. Leffa oli ihan hauska, mutta miksi ihmeessä se ilmestyi vasta elokuussa eikä alkukesästä??'

Mun herkkujen syöminen on kesällä karannut vähän käsistä, ja puhuttiinkin tässä erään ystäväni kanssa, että koetetaan katkaista herkuttelukierrettä nyt elokuun ajan. Mikään totaalikieltäytyminen kyseessä ei ole, eli spesiaalitilanteessa pieni herkuttelu on sallittua, mutta sellainen arkinen, vähän turha herkkujen syöminen saa nyt jäädä. Marjat ja hedelmät eivät kuulu herkkuihin, joten nyt on ainakin hyvä syy ostaa niitä ja saada kroppa täyteen vitamiineja. :)

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Kommentit (1)

Vierailija

Heippa! Tsemiä Sanna, sinulle:) Yritä vaan olla rennosti ja stressaamatta alkavasta työstä ja keskity kaikkiin ihaniin kesäisiin juttuihin, aurinko, meri, metsäpolut... Tsemiä myös herkkurajoituksiin:) tv Liisa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat