Vaikka vietin sunnuntain töissä, oli viikonloppu ehkä yksi rentouttavimmista aikoihin. Tykkään elämäni sosiaalisuudesta, mutta välillä tulee ahnehdittua liikaa kaikenlaista mukavaa tekemistä viikonloppuihin, jolloin homma menee sinkoiluksi paikasta toiseen. Sunnuntainen päivystysvuoro heitti pienen varjon koko viikonloppuuni, ja niinpä tällä kertaa en tehnyt mitään kummempia suunnitelma. Lauantai-ilta kotona saunoen, tortilloja tehden ja leffaa katsoen oli jotain todella rentouttavaa, ja kun sunnuntai-aamuna lähdin töihin kunnon yöunien jälkeen, olo oli paljon virkistyneempi kuin normaalin viikonlopun jälkeen! Pitääpä ottaa opiksi tästä ja varata jatkossa vähän vähemmän buukkauksia viikonloppuihin. :)

Tänään olo ei enää ollut mitenkään virkistynyt, sillä vuorokausi töissä vei todella veronsa. Nykyisessä työssäni ei olisi päivystysvelvollisuutta, ja kieltämättä aina näinä työvuorojen jälkeisinä koomapäivinä mietin, että miltä tuntuisi tehdä tavallista viisipäivästä viikkoa. Meillä puolet palkasta tulee päivystyksistä, joten nyt on jaksettava painaa, jotta Etelä-Afrikan kassa karttuu! Vaikka päivystystyö on rankkaa, tykkään siitä työnä tosi paljon, ja jos sitä ei tee, tatsi katoaa nopeaa.

Meillä poikakaverin kanssa osuu usein päivystysvuorot peräkkäisille päiville, ja niinpä aina toinen viettää vapaapäivänsä itsekseen. Tekee ihan hyvää meidän välillä aika symbioottiselle parisuhteelle! :D

Tänään on ollut minun vuoroni nauttia vapaapäivästä ja "omasta" ajasta. Aamu-unien jälkeen sovin lounastreffit kaverini kanssa ravintola Rullaan. Söimme vietnamilaisia kesärullia ja samalla sain tavata hänen supersöpön tyttären! Mun sydän meinasi sulaa, niin söpö hän oli.

Lounaan jälkeen ette usko, mitä tapahtui - mä menin intopiukeana salille! Kyllä, vihdoinkin näyttä siltä, että olen löytämässä saliharjoittelun ilot. Ehkä ei pitäisi hehkuttaa vielä näin parin salitreenikerran perusteella, mutta mun uusi ohjelma on niin kiva, että uskon innostuksen kestävän. Juoksin alkuverkaksi puoli tunti ja sitten jumppasin salin puolella 40 minuuttia. Tuossa ajassa sain tehtyä tosi tehokkaan koko kropan treenin! Ihanaa, kun ei tarvii istuskella laitteissa ja palautella aina minuutteja liikkeiden välissä, se ei sovi mulle yhtään.

Salitreenin jälkeen oli hemmottelujen aika: kävin ripsihuollossa ja hierojalla (joskaan jälkimmäistä ei kylläkään kivualiaisuuden vuoksi voi pitää hemmotteluna). Näiden jälkeen kävin vielä juomassa chailattet ja syömässä vähän iltapalaa Beaniessa. Oli jotenkin rentouttavaa käydä kahvilassa ihan vain itsekseen, juoda teetä kaikessa rauhassa, katsella ihmisiä ja naputella postauksia.

Nyt olen kuitenkin sen verran naatti, että on aika painella nukkumaan. Inspiroiduin vähän poikkeuksellisesti kirjoittelemaan parisuhde-aiheistakin postausta, joten katsotaan, jos sellainen tulisi langoille loppuviikosta. Mukavaa viikonalkua kaikille!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat