Yksi Quarry Trailin parhaista puolista oli ehdottomasti se, että ennen Machu Picchulle menoa saimme viettää yön hotellissa. Suihku, kunnon yöunet sängyssä ja katto pään päällä - niitä osasi arvostaa kolmen päivän tarpomisen jälkeen!

Jouduimme kuitenkin heräämään "suhteellisen" aikaisin eli viideltä, jotta ehtisimme kuuden bussiin. Machu Picchulle kun kuulemma kannattaa mennä aikaisin, jotta välttyy turistimassoilta. En tiedä, en ole koskaan ollut mikään aikaisten aamujen ystävä, mutta jotenkin en vieläkään ole päässyt kunnolla rytmiin ja hullut aamuherätykset eivät tunnu ollenkaan pahoilta.

Saavuttiin pelipaikoille lopulta noin seiskan aikaan, ja Machu Picchu oli aikamoisen sumun valtaama. Meillä alkoi heti reilu pari tuntia kestävä opastettu kierros, joka oli tosi kattava. Kierroksen jälkeen olin jotenkin tosi hyytynyt, ja meidän oli pakko käydä ostamassa vähän syömistä ja kahvia tokentuaksemme. Ilma muuttui yhtäkkiä aurinkoiseksi, mihin en ollut ollenkaan varautunut. Ostin sikahintaisen t-paidan välttyäkseni paahtumiselta!

Pikku tauon jälkeen päätettiin lähteä käymään Sun Gatella, joka on eräänlainen näköalapaikka suoraan Machu Picchulle. Jotenkin luulin, että paikka olisi ollut lähempänä - lopulta sinne oli melkein tunnin kävely ylämäkeen! No, maisemat olivat ylhäältä hienot, ja tulipahan taas vähän urheiltua.

Machu Picchu oli niin hieno kuin oikeastaan kuvittelinkin. Aikaa siellä olisi saanut menemään vaikka kuinka, mutta ihan hyvin me ehdittiin reilussa viidessä tunnissa katsastaa mestat. Puolenpäivän jälkeen hypättiin bussiin ja palattiin takaisin kaupunkiin, väsyneinä, hikisinä ja nälkäisinä.

Kommentit (2)

Vierailija

Tässähän tuovastaus tulikin edellisen artikkelin kommenttiini:) Eikun taas mukavaa reissun jatkoa!

-Liisa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat