Heippa!
 
Ensimmäinen viikko uudessa työpaikassa on mennyt tosi nopeaa tahtia. Minulla ei ollut tällä viikolla yhtään päivystystä, ja usein tällaiset viikot tuntuvat tavallista pidemmiltä, sillä olen tottunut aktiivivapaisiin keskellä viikkoa. No, nyt tilanne on ollut toinen ja ilman yöpäivystyksiäkin aika on mennyt ihan tosi nopeaa!

Olen viihtynyt ihan tosi hyvin uudessa työpaikassani, ja vaikka edelleen saman alan asioita pyörittelen, on työ todella erilaista. On ollut mielenkiintoista päästä pureutumaan ihan erilaisiin ongelmiin, ja tulen varmasti oppimaan paljon uutta tämän työjakson aikana! 

Uuteen työhön totuttelun lisäksi viikko on sujunut aika rattoisasti. Urheilujen osalta elo on ollut hiljaista, sillä olen käynyt lenkillä vain maanantaina ja keskiviikkona. Maanantaina hölkkäsin kevyesti, mutta keskiviikkona juoksin vielä viisi kilsaa maratonvauhtia. Nyt onkin sitten hiilaritankkaukset käynnissä, mikä on paras osuus maratonille valmistumisessa! :D Yleensä olen tankannut aika rennolla kädellä ja syönyt ihan tavallista, mutta hiilaripitoista ruokaa pienillä herkuilla höystettynä. En tykkää hiilihydraattijuomista enkä todellakaan jaksa laskea, mitä suuhuni laitan, joten näillä mennään. Edellisillä maratoneilla tämä taktiikka on toiminut hyvin, joten miksi ei nytkin.

 
Tämän päivän tankkauksista vastasi hamppariateria Morrisonsissa. Ei ehkä ihan optimaalisinta tankkausruokaa, mutta onhan rasvassakin energiaa. ;)
 
Müncheniin lähtö koittaa onneksi vasta huomenna, tosin lentoaikataulu on aika suolainen: lentomme lähtee Helsingistä klo 06 ja Riikassa on 25 minuutin vaihto! Onneksi lähden matkaan pelkillä käsimatkatavaroilla, joten kentällä ei tarvitse olla hirveän aikaisin eikä kamojen hukkumistakaan pelätä. Maraton-matkalle lähteminen pelkillä käsimatkatavaroilla on kyllä taas omanlaisensa haaste, kun kaikenlaista urheilukamaa tarvitsee kuitenkin aika paljon mukaan. 
 
Otan läppärin mukaan reissuun, mutta aikataulut voivat olla sen verran tiiviit, etten ehdi hirvittävästi postaamaan. Takaisin tulen maanantai-iltana, joten kisaraporttia on toivottavasti luvassa viimeistään tiistaina! Wish me luck. :) Toivotaan, että jalat ovat kevyet, juoksu rullaa eikä mitään ongelmia tule matkan varrella!

Kommentit (2)

Katja

Good luck näin heti alkuun :) Vaikka homma onkin jo ohi, mutta silti :) Kiva kuulla, että olet viihtynyt! Toivottavasti nähdään vielä ennen vuodenvaihdetta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat