Juhannus alkaa olla pikku hiljaa taputeltu, ja hyvä niin, sillä olo on tänään ollut tosi, tosi väsynyt. Tekisi mieli sanoa jotain valvomisen ja ikävuosien epäsopivasta yhtelöstä, mutta jätetään sanomatta. Ehkä juhannusta edeltävällä vähäunisella työvuorollakin oli osuutta asiaan tämän univajeen aikaansaamisessa!

Jäätiin tosiaan kaveriporukalla juhannukseksi kaupunkiin, enkä kyllä varmaan oo tosi pitkään aikaan viettänyt näin hauskaa juhannusta! Perjantaina grillattiin, saunottiin ja lähdettiin illan päälle Kuudennelle linjalle juhannustansseihin, jotka oli muuten ihan mahtavat bileet. Ääni lähti laulamisesta ja jalkoihin tuli rakkoja tanssimisesta.

Lauantai sujui samalla porukalla rötväillen, rääppiäisiä viettäen ja leffoja katsellen. Illalla lähdettiin vielä istuskelemaan terassille, ja lopulta eilenkin tuli valvottua aika myöhään. Kävin päivällä hölkkäämässä aika väsyneen lenkin, mutta eipä kyllä harmittanut, sillä ilta oli aivan mielettömän hauska sekin. Joskus tuollaiset ex tempore -illat ovat niitä kaikista mukavampia! Viikonlopun kruunasi vielä sunnuntai-illan hengailut Ääniwallin aurinkoisella terassilla.

Toivottavasti teillä oli hauska juhannus!

Kommentit (3)

Vierailija

Ihana, kun sinä olet niin iloisen näköinen täälläkin on nyt saanut nauttia kesäisestä sässtä, ooli pitkään kylmää.. Hyviä treenejä ja viikon jatkoa muutenkin Sansu!

-Liisa

Vierailija

Ihana, kun sinä olet niin iloisen näköinen täälläkin on nyt saanut nauttia kesäisestä sässtä, ooli pitkään kylmää.. Hyviä treenejä ja viikon jatkoa muutenkin Sansu!

-Liisa

Vierailija

Jo vain oli :) mekin grillailtiin porukalla ja sen jälkeen pelattiin aliasta (yleensä oon jättäytynyt "tuomariksi" tms kun olen luullut olevani ihan surkea selittäjä ja arvaaja. Nyt mua kuitenkin pyydettiin joukkueeseen ja hah, osasin! Osansa toki myös hyvässä tiimissä :) Päätettiin miehen kanssa jäädä yökylään, kun muuten ois mennyt yötaksaan ja seuraavana aamupäivänä todettiin bussin ja junan aikataulujen olevan epäsynkassa, joten päädyttiin kävelemään muutaman kilsan matka kotiin. Juna meni vain vähän ennen meitä "kotiasemalle" :) ja mikäs siinä sateessa ison jaetun sontsan alla kävellessä :)

 

-Katja

 

 

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat