Kaipaan sitä, kun herää valoisana kesäaamuna ensimmäisten raitiovaunujen kolinaan kadulla liian aikaisin ja kun saa nukahtaa vielä hetkeksi onnellisena siitä, että vielä ei tarvitse herätä.

Kaipaan sitä, kun sateen jälkeen juoksee Kaivopuistossa kuuntelee, kuinka purjeveneiden mastot kolisevat tuulessa, ja kuinka kiristää tahtia ennen Olympiatermaalia ja rullaa kevyesti alas Kauppatorille.

Kaipaan pyöräilyä Punavuoressa loppukesän hämärässä illassa ja niitä hassuja katulamppuja, jotka riippuvat kahden talon välille viritetyssä vaijerissa.

Kaipaan melomista Mustasaaren ympäri ja sitä, kun reissun jälkeen saa lämmitellä puusaunassa ja hypätä viileään mereen uimaan.

Kaipaan aamukahveja Töölöntorilla ja sitä kun ostaa liian kalliita alkukesän mansikoida ja syö ne ennen kuin ehtii kotiin.

Kaipaan kevään ensimmäistä päivää ja sitä, kun kadut onkin eräänä aamuna yhtäkkiä puhdistettu hiekasta.

Kaipaan alkusyksyn tuoksua Keskuspuistossa ja märkiä lehtiä, jotka tallaantuvat lenkkitossun pohjaan.

 

Kommentit (4)

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Halusin vaihtaa maisemaa, Oulussa ei ollut oikein mitään kun en ole sieltä kotoisin ja melkein kaveritkin lähti muualle :) Helsingissä on kivaa pöhinää ja paljon ystäviä!

Vierailija

Ok :) Eikö Helsingissä lääkäreillä ole kuitenkin melko huonot palkat? Itse valmistun nyt keväällä Oulusta ja pohdin myös maisemanvaihdosta, mutta tuo palkka-asia mietityttää. 

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Varmaan riippuu minne menet töihin, sairaalaan vai terkkariin. Terkkarissa ainakin yek-vaiheen lääkäri taitaa saada vähän vähemmän kuin Oulussa - en tosin ole varma tämänhetkisestä palkkatasosta. Sairaalassa saa samaa paskaa palkkaa oli missäpäin tahansa, eli siinä ei taida olla eroja. Tosin päivystyskorvauksissa taitaa olla jonkun verran eroja.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat