No, kiitos kysymästä, sehän meni hyvin! Viikonloppu oli melkein kuin pidennetty, sillä myös perjantai oli vapaapäivä, kiitos päivystyksen.

Perjantaina hoidin hommia, siivoilin ja urheilin - sen jälkeen kun olin ensin ottanut unta palloon parin tunnin ajan aamupäivästä. Suunnittelin tekeväni teille postauksen päivystysvapaastani, mutta koska kello oli yllättäen niin paljon, postauksen teko jäi väliin. Ehkä toteutan sen vielä myöhemmin!

Sorruin hakemaan Tortilla housesta tacoja, aijai. Aika hyvin olen muuten onnistunut välttämään take awayn!

Perjantai-illalla kokoonnuttiin kaverini luokse juomaan vähän viiniä ja vaihtamaan kuulumisia. Harmillisesti mua alkoi väsyttää aika aikaisin, sillä univelkaa oli jäänyt edelliseltä yöltä ruhtinaallisesti. Puolen yön aikaan olin jo koisimassa.

Lauantaina nukuin ihanan myöhään ja vietin hitaan aamun. Olin sopinut meneväni vetämään tonnin vetoja Esport Arenalle kaverini Kaijan kanssa, ja päästiin lopulta aloittamaan treenit vasta yhdeltä. Ajoitus oli oikeastaan aika hyvä, koska rata oli aika tyhjillään!

Illalla lähdin käymään vielä leffassa ja viinillä. Luulin, että leffan nimi olisi ollut Black Cat ja toiveikkaana ajattelin leffassa esiintyvän kissoja, mutta se olikin Black hat ja kertoi hakkereista. :D No, hyvä se oli silti. Ja VinVin oli kiva viinipaikka!

Tämä päiväkin on kulunut varsin kivoissa merkeissä. Aamupäivällä menin kaverini kanssa vesijuoksemaan ja uimaan, ja oli tosi kivaa uida pitkästä aikaa! Treenin jälkeen käveltiin Märskystä ravintola Töölönrantaan ja brunssille. Tykkään tosi paljon Töölönrannan brunssista, joka ei kyllä ole mikään perinteisin brunssi, ennemminkin kolmen ruokalajin dinneri! Siksi olikin kivaa mennä syömään vasta myöhemmin iltapäivällä ja treenin jälkeen, niin massuun mahtui enemmän. :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (2)

Vierailija

Selailin muutama päivä sitten pitkästä aikaa blogiasi ja olen nyt sen seurauksena monta päivää kuolannut noita tacoja. Pakkohan oli sitten tänään käydä myös hakemassa, aina ennen olen ohittanut paikan sen enempää noteeraamatta. Olipa muuten hyviä! :D

-intiaani

http://intiaani.blogspot.fi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat