Kuumat kelit, verkkaiset aikataulut ja tekemisen vähyys ovat nollaneet aivoni todelliseen lomamoodiin. Kuuluisa mökkihulluskaan ei ole iskenyt vielä, vaikka päivissäni ei ole ollut muuta ohjelmaa kuin urheilu, syöminen, saunominen ja uiminen. Nettikään ei ole kunnolla toiminut, joten blogimaailma ja jatkuva sähköpostien selailu ovat jääneet vähemmälle.

Pieni irtautuminen nettimaailmasta on tehnyt ihan hyvää, ja vaikuttaisi siltä, että ei siellä ruudun toisellakaan puolella ole samaan tapaan väkeä kuin normaalisti. :) Hyvä vaan, että niin bloggaajat kuin lukijatkin hieman lomailevat, ja näillä säillä tosiaan tekee mieli tehdä muutakin kuin roikkua koneella.

Leppoisan mökkiloman vastapainoksi aloimme Jussin kanssa kaipailla jotain aktiviteettia, ja niinpä ostaa täräytimme tuossa hiljattain lennot Milanoon. Milanosta olisi tarkoitus hurauttaa junalla Garda-järvelle, jonka etelärannalta vuokrasimme Air b´n´b:n kautta asunnon. Ei olla koskaan aikaisemmin kokeiltu Air b´n´b:ta, joten pitää toivoa, että emme joudu minkään huijauksen kohteeksi. Kohde ja kämpän omistajat vaikuttivat kyllä luotettavilta, joten täytyy toivoa parasta. :)

Gardalla meillä olisi tarkoitus vuokrata pyörät ja tehdä pyöräretkiä, patikoida, uida ja loikoilla rannalla. Rakastan italialaista ruokaa ja jäätelöä, joten ruokaelämyksiä ja herkuttelua on myöskin luvassa. :) Todennäköisesti ollaan Gardalla lähes koko aika, mutta ennen paluulentoa ehkä ehditään pyörähtämään Milanossa. Olen käynyt Milanossa pari kertaa ja vaikka kaupunki ei mielestäni ole mikään kummoinen, on sieltä aina löytynyt jotain ostettavaa.

Mutta nyt taidan suunnata hellelenkille tuonne aurinkoon! Ihanaa aurinkoista loppupäivää kaikille. :)

Kommentit (3)

Vierailija

Olimme kaveriporukalla Barcelonassa tänä kesänä ja vuokrasimme AirBnB:N kautta asunnon. Vuokraisäntä oli luotettava ja kämppäkin oli mukava ja siisti. Kaiken kaikkiaan kaikki sujui mutkattomasti!

Vierailija

Minullakin ainoastaan hyvää sanottavaa AirBnB:stä.

Vuokrasin sitä kautta kämpät Losista ja San Fransicosta.Kaikki meni helposti ja  olin oikeastaan yllättynyt,miten vaivatonta kaikki oli!Asunnot olivat juuri sitä,mitä kuvissa luvattiin ja omistajatkin huipputyyppejä.. jäi siis hyvä maku suuhun!Toivottavasti saatte hyvän kokemuksen myös:)

Nautinnollista lomaa ja elämyksellistä Italian matkaa! 

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Vierailija, meilläkin meni kyllä kaikki nappiin AirBnB:n kanssa. Taidamme alkaa käyttää sitä enemmänkin :)

Vierailija, hyvä ensikokemus AirBnB:stä nyt meilläkin, eli jatkossa otetaan majoitukset aina kun mahdollista sieltä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat