Yleensä yhteiset viikonloput kaveriporukalla vaativat vähän suunnittelua, kun useamman ihmiset kalenterit harvoin mätsäävät yhteen. Tänä viikonloppuna tilanne oli ihme ja kumma toinen, kun yllättäen monen ihmisen kalenterista löytyi tyhjää tilaa. Niinpä saatiin järkättyä mökkiviikonloppu Tammisaaressa suhteellisen lyhyellä varoitusajalla ja etukäteissuunnittelulla!

Lähdettiin siis kaverini mökille perjantaina töiden jälkeen, ja itse yön töitä tehneenä ja sen jälkeen todella huonosti nukkuneena en alkuun ollut mitään virkeintä seuraa. Onneksi meillä ei ollut mitään kreisibailausta tiedossa, ja rennon kokkailun ja Aliaksen pelailun jälkeen mentiin jo puolenyön jälkeen nukkumaan!

Lauantai-päivä oli kerrassaan ihana: nukuttiin pitkään, syötiin aamiaista kaikessa rauhassa ja sen jälkeen tehtiin pieni metsäkävely saaristolaiskauppaan. Iltapäivällä kävin juoksemassa, katsottiin jääkiekkoa, tehtiin intialaista tee-se-itse-tandooriuunissa (oli muuten hyvää!) ja lopuksi saunottiin. Multa lähti talviturkkikin, vaikka vesi oli ihan superkylmää.

Musta tuntuu, että vuosi vuodelta alan entistä enemmän nauttia mökkiviikonlopuista. On ihanaa päästä kaupungin hälystä luonnon rauhaan! Nyt peukut pystyyn, että päästään juhannuksena samalle mökille rentoutumaan. :)

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (1)

Vierailija

Anteeksi nyt kun kommentoin tämmöistä, mutta mua häiritsee, että et ole vaihtanut ikääsi profiilitekstiin! Vuosi sinne tai tänne, mutta pakko oli kommentoida. ;D

Mökkiviikonloput on parhautta! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat