Binary Data

Heippa,
 
ja terkut kaaoksen keskeltä! Täällä on käynnissä muutto, ja yksiöni jokainen neliömetri on laatikoiden ja jätesäkkien peittämä. En tiedä miten mahdun nukkumaan täällä tänä yönä...
 
Mulla on taipumus "pieneen" aikatauluoptimismiin, ja tälläkin kertaa tuli sorruttua siihen. Kulunut viikko on ollut suhteellisen kiireinen, perjantaista lauantaihin olen Oulussa, sunnuntaina päivystän ja maanantaina olisi muutto. Jep, ei tullut kauheasti varattua aikaa pakkailuille ja muille asioiden hoitamiselle! Kuoppa on todellakin itse kaivettu, mutta se ei ihan kauheasti ole lohduttanut stressin keskellä.
 
Onneksi töissä on ollut vähän hiljaisempaa ja olen päässyt lähtemään hyvissä ajoin kotiin ja olen vähän ehtinyt pakkailemaan. Tänään vedin oikein kunnon urakan, minkä seurauksena suurin osa tavaroista on löytänyt tiensä joko roskikseen, kierrätykseen tai muuttolaatikoihin. Maanantaina olen töiden jälkeen varmaan sen verran kuollut, että pakkaamisia ei viitsi sinne jättää.
 
Luovun kaikista huonekaluista, eli mukaani lähtee vaan irtaimistoa, mikä helpottaa muuttoa huomattavasti. Irtaimiston vien vuodeksi Pelikaani-varastoon asumaan, ja matkalaukun ja muutaman nyssykän kanssa muutan poikakaverilleni asustamaan näiksi pariksi viikoksi, jotka vielä Suomessa ollaan.

Tänään kävin hoitamassa viimeisen Etelä-Afrikkaan lähtöön suoranaisesti liittyvän asian: hain nimittäin viisumini! Mulle myönnettiin yllättäen kahden vuoden viisumi, vaikka opinnot olisikin tarkoitus saada kasaan vuodessa. No, ehkä on parempi olla vähän lisäaikaa... Samalla reissulla kävin hakemassa viimeiset joululahjat. Ne olen sentään hoitanut kuntoon ihan hyvissä ajoin (minulle viikkoa ennen joulua ei todellankaan ole mikään viime tippa).

 
Koetan lohduttaa itseäni sillä, että kun kaikki tapahtuu yhdessä rytäkässä, niin kaikki on myös ohi nopsaa. Stressi on vain yksi piikki, eikä mikään pitkittynyt olotila! On myös ihan kiva hoitaa nämä hommat ennen joulua pois alta, niin pääsen sitten nauttimaan ja rentoutumaan rauhassa.
 
Saa nähdä, miten ehdin kirjoittelemaan blogia tässä muutto- ja muiden hässäköiden keskellä! Palaan kuitenkin viimeistään ennen joulua. :)

Kommentit (2)

Elisa

Onneksi tosiaan loma häämöttää jo! Jotenkin on tuo joulun tulo päässyt yllättämään taas kerran mutta onneksi ei ole kuitenkaan joulustressiinkään syytä :) Mukavaa lomaa ja onnea uuteen seikkailuun jo nyt!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat