- Arkiviikot tuntuvat suhivan ohitse aikamoista vauhtia. Valitettavasti opiskelijalle arkipäivät ja viikonloppu eivät niin kauheasti eroa toisitaan, vaikka teoriassa yritänkin pyhittää viikonloput rentoutumiselle. Tämä viikonloppu ja todennäköisesti seuraavakin menevät kuitenkin esseitä kirjoitellen, sillä viikon päästä minulla on neljä deadlinea viiden päivän sisään, jaiks!

- Koska koulua on riittänyt, olen koettanut pitää huolen rentoutumisesta. Tällä viikolla se on tarkoittanut hyvin pitkälti treenaamista. Viikon rentouttavimman treenin tein torstaina, kun kävimme jälleen kaverini kanssa polkujuoksemassa Pöytävuorella. Kun juoksee vuorilla, ei voi muuta kuin unohtaa kaikki maalliset murheet!

- Viikon toiseksi kivoimman treenin tein tiistaina radalla! Kyllä, luitte oikein, olen jälleen pääsemässä ratajuoksun makuun. Tästä kirjoittelen myöhemmin lisää!

- Kova treeni on vaatinut hyvää ruokaa. Tällä viikolla olen kunnostautunut kokkauksessa, ehkä osaksi myös siksi, että olen koettanut vältellä opiskelua, haha. Ehkä juurikin siksi päädyin eilen kokkaamaan lasagnea, ruokaa, jonka tekemiseen menee aikaa. Lopputulos on kyllä aina sen vaivan väärti!

- Ei viikkoa ilman vähintään yhtä Nü-visiittiä! Meidän lähiterveyskahvilan talous on varmaan tuplaantunut sen jälkeen, kun muutimme Greenpointiin. Yleensä syödään Nü:ssa useamman kerran viikossa, sillä ruoka on vaan niin hyvää ja terveellistä! Harmi, että paikan hintataso on täkäläisittäin korkeahko, ja lounaasta saa pulittaa ainakin sen 6-7 euroa kahveineen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat