Heippa,

olen päättänyt luopua maantiepyörästäni ja ajattelinkin tsekata, löytyisikö pyörälleni uutta rakastavaa kotia täältä blogin lukijoiden joukosta. Pyörä on ostettu kesällä 2012, enkä ole ajanut sillä paljoakaan, ehkä 200-300 kilsaa. En ole ajanut mutakeleillä tms. eli pyörä on hyvässä kunnossa. Ostokuitti ja ohjekirja tulee mukana. TREK:n pyörissä on rungossa elinikäinen takuu.

Vaihteisto: Shimano 105.

Runkokoko on 50cm eli soveltuu alle 170cm pitkille kuskeille (mä olen 163cm).

Ostettu 1060e hinnalla uutena liikkeestä ja myydään nyt 700e.

Pyörästä lisätietoa:

http://bikeshopgirl.com/2011/10/2012-trek-lexa-womens-road-bikes/

Kiinnostuneet laittakaa sähköpostia osoitteeseen sansunblogi ät gmail piste com! :) Voin laittaa lisätietoa tai kuvia halutessani meilitse ja saapa pyörää käydä kokeilemassakin Taka-Töölössä!

Kommentit (3)

Vierailija

Moikka! kysymys ei nyt liity postauksen aiheeseen, mutta sairasteluun kylläkin. Eli olen ollut noin 2 viikkoa kovassa flunsassa. Viime perjantaina todettiin poskiontelontulehdus ja määrättiin antibiootit joille sitten olinkin allerginen. Tällä hetkellä minulle ei uskalleta määrätä mitään antibiootteja, koska olen penisiliinille sekä muille johdannaisille yliherkkä. Olen sarvikuonon kanssa koittanut huuhdella poskionteloita ja se tuntuu auttavan jonkin verran. Kuitenkin joka aamu sitä limaa sieltä erittyy.

Mietin vain että koska voin aloittaa lenkkeilyn? pitääkö odottaa niin kauan ettei mitään limaa erity? Olen muuten suht virkeä ja kuume ei ole noussut koko sairastelun aikana, vain hieman lämpöä. Kävely lenkkejä olen tehnyt tämän viikon aikana, ja olo sen jälkeen hyvä. Alkaa jo kohta puuduttamaan tämä "kotona istuskelu".

 

Terveisin, Jenni 

Vierailija

Joko meni?

Vitsi ku polttelis saada tuollanen! 

Voisin ostaa jos hinta ois vielä pikkasen neuvoteltavissa. :)

 

Voiko tuolla siis ajaa talvella?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat